Stankoverlast uit mijn riool

Last van stankoverlast? Ruikt u een rioollucht in huis? Een probleem met uw riool of keuken leidingen (rioolverstopping), komt altijd onverwacht en altijd ongelegen. Stankoverlast van uw riool is een groot probleem en dient daarom dan ook snel te worden opgelost. Een niet of slecht functionerende riolering, dat kan zijn door breuk/scheur of lekkage, kan er voor zorgen dat u last heeft van stankoverlast.

Als u last heeft van nare luchtjes in huis kan een rookgas inspectie uitkomst bieden. Een open verbinding of breuk in uw leidingsstelsel geeft stankoverlast om dit op te sporen is er een rookinspectie noodzakelijk.

Wij beschikken over professioneel opgeleide rioolservice-monteurs die met de nieuwste technologie werken om het probleem te verhelpen. Door voor ons te kiezen en met professionals te werken is de kans op verdere problemen minimaal

Last van Rioolvliegjes?

Zitter er rioolvliegjes in uw huis, dan moeten snel en effectief bestreden worden. De vliegjes vormen niet direct een gevaar, ze zullen je niet bijten of steken, maar ze kunnen wel veel schadelijke bacteriën en daarmee ziektes in uw huis verspreiden. Vooral als ze op het eten gaan zitten doet u al snel iets op.

De rioolvlieg staat ook wel bekend als motmug of latrinevlieg en zij komen op vuil of verontreinigd water af. Heeft u last van motmuggen, dan is de kans groot dat uw huis ergens een rioollekkage bevat. Als je ook daadwerkelijk een lekkage hebt kan TFK Installatieservices u er snel van af helpen. Wij zijn snel ter plekke in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Wij dichten we het lek voor u meteen!

Loodgieter Amsterdam, uw vakman!

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter, met ervaring en kennis van zaken? Heeft u een lekkage? Neem contact op met de loodgieter voor Amsterdam en omstreken. Onze gecertificeerde loodgieter komt meteen naar uw toe. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat voor het loodgieterswerk bij nieuwbouw of een verbouwing? Of heeft u een spoedklus? Neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-2386386

Spoedservice Loodgieter Amsterdam

Als u een lekkage of verstopping heeft, wilt u natuurlijk dat het snel opgelost wordt. Daarom belt u een loodgieter uit Amsterdam, want die kan er snel zijn om te kijken welke oplossing er geboden wordt. Ook als er in de weekenden een storing of lekkage ontstaat, wilt u gewoon snel geholpen worden. Bij spoed is de Loodgieter daarom altijd snel ter plekke. Wij zorgen ervoor dat een storing snel opgelost wordt. Neem meteen contact met ons op als u een vakkundige loodgieter nodig heeft!

Voordelige tarieven loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam, TFK Installatie Service werkt met voordelige tarieven. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave of als het niet goed in te schatten is een prijsindicatie. Na inspectie ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij vragen een eerlijke prijs voor alle diensten en producten die wij leveren

Werkgebied TFK Installatie Service

TFK Installatie Service is werkzaam in Amsterdam en omstreken. Onze klanten bevinden zich onder andere in Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Zandvoort en de hele regio rondom Amsterdam. Woont u binnen een straal van 20 kilometer van Amsterdam, dan kunt u een beroep op ons doen.

Loodgieter Haarlem, Amstelveen en Amsterdam

Onze servicebus is altijd in de buurt van Amsterdam, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.