CV Ketel en centrale verwarming tips Amsterdam

Wat is centrale verwarming?

Centrale verwarming is een geweldige uitvinding, met 1 druk op de knop bepaal je de temperatuur in huis of kantoor. De centrale verwarming Zorgt er ook voor dat de temperatuur constant blijft zoals je die zelf hebt ingesteld. De CV ketel is het hart van de centrale verwarming. In de CV ketel wordt het water door middel van en gasbrander opgewarmd en met een pomp door het hele verwarmingssysteem gepompt. De radiatoren of vloerverwarming geeft de warmte af in de (woon)kamer en zo wordt het lekker warm.

Welke CV ketel heb ik nodig?

Welke CV ketels zijn er te koop en wat zijn de verschillen? in dit filmpje wordt dat haarfijn uitgelegd. Voor een advies op maat neemt u natuurlijk contact op met TFK installatie service. Wij geven u een gedegen advies aan de hand van metingen die ij geheel vrijblijvend voor u uitvoeren.

Wat heb je nodig om CV Ketel te installeren?

In deze korte video krijg je te zien wat er nodig is om een CV ketel te installeren, zo krijgt u een indruk van de werkzaamheden die nodig zijn om een installatie te realiseren

De cv-ketel heeft een storing en wat nu?

We hebben speciaal voor u dit filmpje gemaakt zodat u zelf op eenvoudige wijze de cv-ketel kunt controleren. Komt u er niet uit of is het niet opgelost met dit stappenplan? Neem dan contact op met TFK Loodgieters en cv-ketel monteurs uit Haarlem en Amsterdam. Bij spoed zijn wij binnen een uur op locatie en in de meeste gevallen verhelpen we de storing aan uw cv-ketel nog dezelfde dag.

020-2386386

Bel en u heeft direct contact met een van onze monteurs