Loodgieter Hoofddorp

TFK Installatie Service is uw loodgieter in Hoofddorp. De vakmensen van TFK Installatie Service weten als geen ander wat er bij komt kijken om nieuwe water en of gasleidingen aan te leggen in uw woning of bedrijfspand. Bovendien is TFK de loodgieter in Hoofddorp die u moet inhuren voor het aansluiten van sanitair, vervangen van kranen en wastafels. Leidingwerk aanleggen voor een nieuwe keuken is door ons zo gedaan. Bent u op zoek naar een bedrijf die onderhoud uitvoert aan alle sanitaire voorzieningen, cv-ketels of installaties? Doe dan een beroep op TFK!

Loodgieter Hoofddorp, uw vakman!

Bent u op zoek naar een loodgieter in Hoofddorp? Heeft u een storing of lekkage? Neem contact op met de loodgieter voor Hoofddorp en omstreken. Onze gecertificeerde loodgieter staat altijd klaar en is snel ter plekke. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u een spoedklus? Neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 303 4347

Spoedservice Loodgieter Hoofddorp

Als u een lekkage of verstopping heeft, wilt u natuurlijk dat het snel opgelost wordt. Daarom belt u een loodgieter uit Hoofddorp, want die kan er snel zijn om te kijken welke oplossing er geboden wordt. Ook als er in de weekenden een storing of lekkage ontstaat, wilt u gewoon snel geholpen worden. Bij spoed is de Loodgieter daarom altijd snel ter plekke. Wij zorgen ervoor dat een storing snel opgelost wordt. Neem meteen contact met ons op als u een vakkundige loodgieter nodig heeft!

Voordelige tarieven loodgieter Hoofddorp

Loodgieter Hoofddorp, TFK Installatie Service werkt met voordelige tarieven. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave of als het niet goed in te schatten is een prijsindicatie. Na inspectie ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij vragen een eerlijke prijs voor alle diensten en producten die wij leveren

Werkgebied TFK Installatie Service

TFK Installatie Service is werkzaam in Hoofddorp en omstreken. Onze klanten bevinden zich onder andere in Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Zandvoort en de hele regio rondom Amsterdam. Woont u binnen een straal van 20 kilometer van Amsterdam, dan kunt u een beroep op ons doen.

loodgieter hoofddorp

Onze servicebus is altijd in de buurt van Hoofddorp, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.