CV-ketel vervangen

Heeft u nog een oude CV-ketel en is deze dringend aan vervanging toe? Ook dan is TFK Installatie Service de juiste partij. Gezien onze kennis op het gebied van het installeren van CV-ketels kunnen wij uw oude CV-ketel laten vervangen door een nieuwe. Vanwege onze samenwerking met gerenommeerde fabrikanten, zoals Vaillant, Nefit, Bosch, AWB, Atag, Ithodaalderop, Intergas, Agpo-Ferolli en Remeha kunnen wij exact de juiste CV-ketel leveren die u wenst.

Waarom uw CV-ketel laten vervangen

Wanneer uw oude verwarmingsketel is versleten wordt het tijd om uw CV-ketel te laten vervangen. Maar oude ketels kunnen ook brand veroorzaken en zijn bovendien duur in gebruik. Een VR (Verbeterd Rendement) -ketel is weliswaar een verbetering, maar in de meeste gevallen bent u beter uit met een HR-combiketel, waarvan de energie meer dan volledig omgezet wordt in warmte. Een HR-ketel is in feite de beste verwarmingsketel, waarbij uw stookkosten een stuk lager zullen uitvallen.

CONTACT OPNEMEN

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer

085 303 4347

 
Valliant cv ketel loodgieter Amsterdam Haarlem
Remeha cv-ketel Amsterdam verstoppingen Haarlem
Nefit cv-ketel Amsterdam Haarlem Hoofdorp Badhoevedorp
Intergas cv-ketel onderhoud Haarlem
Bosch cv-ketel amsterdam loodgieter haarlem
Awb cv-ketel amsterdam loodgieter haarlem
Agpo ferroli storing Amsterdam
ithodaalderop cv-ketel Ontstoppingen amsterdam haarlem hoofdorp
Atag CV ketel loodgieter haarlem

Hoe werkt een HR-ketel?

Bij een HR (Hoog Rendement) -ketel wordt het koude water door een warmtewisselaar opgewarmd met rookgassen. Tijdens het condenseren van de waterdamp komt er extra warmte vrij. Belangrijk daarbij is wel dat de ketel moet zijn uitgerust met een afvoer voor deze condens. Omdat de onderste verbrandingswaarde van aardgas 100 procent verbrandingsenergie heeft en de condensatiewarmte nog eens 11 procent, haal je 111 procent rendement op de onderwaarde uit het gas. Een goede reden dus om uw oude CV-ketel te laten vervangen.

cv ketel vervangen bestelbus

De toegevoegde waarde van een combiketel

Een combiketel is ook een CV-installatie, maar dan met een boiler. Deze boiler zorgt voor warm water uit uw kraan. Je hebt diverse CV-combiketels, zoals de VR-ketel met boiler of de HR-ketel met boiler. Wanneer u uw oude cv-ketel laat vervangen door een combiketel bespaart u veel geld, omdat deze ketels zuiniger zijn dan een losse geiser of boiler vanwege de lagere stookkosten. De HRe-ketel is de modernste en duurste combiketel, zeer geschikt voor gezinnen vanaf vier personen. Bij deze combiketel zijn de nieuwste technologieën toegepast. Hier bespaart u erg veel geld mee en is het tevens de meest milieuvriendelijke installatie.

Kosten CV-ketel vervangen

De kosten die gemoeid zijn bij het vervangen van uw CV-ketel hangen af van uw persoonlijke situatie. Is het nodig dat uw nieuwe CV-ketel geïnstalleerd moet worden op een andere plek, dan vallen de kosten wat hoger uit. De prijs voor de condensafvoer en een thermostaat komt er ook bij. Uiteraard kunnen wij u geheel vrijblijvend van alle informatie en advies voorzien en kunnen wij exact voor u uitrekenen waar u in totaal aan kosten op moet rekenen. De gemiddelde prijs voor de aanschaf van een combiketel is €2.300. Dit is inclusief het monteren. Overige kosten die hierbij zijn inbegrepen zijn het materiaal, uw oude cv-ketel vervangen en afvoeren oude CV-ketel, de voorrijkosten en de installatie van uw nieuwe combiketel.

CV-ketel vervangen? De beste optie

De aanschaf van een nieuwe CV-installatie is een flinke uitgave. Daarom helpen wij u graag bij het uitzoeken wat voor u de beste oplossing is. Wanneer u uw CV-ketel laat vervangen, letten we vooral op datgene wat het meest rendabel is. Met ons advies op maat zorgen we  ervoor dat u de juiste CV-ketel kiest, zodat u daar jarenlang plezier van zult hebben. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden.

Onze loodgieters hebben jaren lange ervaring en worden met regelmaat getraind. Zo blijven onze monteurs ook op de hoogte van de laatste technieken en apparatuur.

Ons service contract kost u niks extra’s, u betaald alleen de kosten voor het onderhoud, deze staan gelijk aan een eenmalig onderhoud aan uw installatie.

Wat anderen zeggen over TFK Installatie Service

“TFK heeft onze oude ketel vervangen voor een nieuwe Nefit ketel die op afstand te besturen is. We hebben flink weten te bezuinigen op de stookkosten na 1 jaar al! Kortom dit bedrijf is zeker aan te raden!”