Loodgieter Diemen

Als loodgieter in Diemen zijn wij dé specialist op het gebied van loodgieterswerk. De vakman van TFK Installatie Service weet als geen ander wat er nodig is om een nieuw waterleidingnet in uw woning of bedrijfspand op duurzame manier te installeren. Bovendien zijn de loodgieters van TFK gespecialiseerd in het plaatsen en aansluiten van uw bad en sanitair. Ook voor het aansluiten van uw keuken op het leidingnet in uw woning is TFK de juiste partij. Daarnaast verrichten we alle onderhoud aan alle merken cv-ketels. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom.

De nummer 1 loodgieter van Diemen

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter, met ervaring en kennis van zaken? Heeft u een lekkage? Neem contact op met de loodgieter voor Diemen. Onze gecertificeerde loodgieter komt meteen naar u toe. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat voor het loodgieterswerk bij nieuwbouw of een verbouwing? Of heeft u een spoedklus? Neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 020-2386386

Spoedservice door de loodgieter van Diemen

Als u een lekkage of verstopping heeft, wilt u natuurlijk dat het snel opgelost wordt. Daarom belt u een loodgieter uit Diemen, want die kan er snel bij zijn om te kijken welke oplossing er geboden kan worden. Ook als er in de weekenden een storing of lekkage ontstaat, wilt u gewoon snel geholpen worden. Bij spoed is de Loodgieter daarom altijd snel ter plekke. Wij zorgen ervoor dat een storing snel opgelost wordt. Neem meteen contact met ons op als u een vakkundige loodgieter nodig heeft!

Voordelige tarieven loodgieter Diemen

TFK Installatie Service werkt in Diemen met de voordelige tarieven. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave. Na een nauwkeurige inspectie ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij vragen een eerlijke prijs voor alle diensten en producten die wij leveren.

Werkgebied TFK Installatie Service

TFK Installatie Service is werkzaam in Diemen en omstreken. Onze klanten bevinden zich onder andere in Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Zandvoort en de hele regio rondom Amsterdam. Woont u binnen een straal van 20 kilometer van Amsterdam, dan kunt u een beroep op ons doen.

loodgieter diemen

Onze servicebus is altijd in de buurt van Diemen, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.