Loodgieter Badhoevedorp

Badhoevedorp is het werkgebied van loodgieters en installatiebedrijf TFK. Bel gerust voor vrijblijvend advies en informatie over loodgieters werkzaamheden zoals het aanleggen van waterleidingen, aanleggen van gasleidingen, vervangen van waterleidingen, vervangen van gasleidingen, leveren en installeren van cv-ketels en moederhaarden. Oplossen van verstopping in bijvoorbeeld keuken, toilet, gootsteen of riolering.

Wij zijn de loodgieter van Amsterdam en ons werkgebied bestrijkt Amsterdam en omgeving daaronder vallen onder andere: Haarlem, Hoofddorp, Badhoevedorp, Zaandam, Zandvoort, Diemen, Weesp, Abcoude, Schiphol, IJburg en alle ander plaatsen binnen deze regio.

Wij hebben ook een spoedservice voor klussen die niet kunnen wachten kunt u ons 24 uur per dagen 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 06 1435 88 99. Wij zijn snel ter plekke om u te helpen. Als het niet direct opgelost kan worden, zorgen we voor een tijdelijke noodoplossing.

Loodgieter van Badhoevedorp, uw vakman!

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter, met ervaring en kennis van zaken? Heeft u een lekkage? Neem contact op met de loodgieter voor Badhoevedorp en omstreken. Onze gecertificeerde loodgieter komt meteen naar uw toe. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat voor het loodgieterswerk bij nieuwbouw of een verbouwing? Of heeft u een spoedklus? Neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 2386386

Spoedservice Loodgieter in Badhoevedorp

Als u een lekkage of verstopping heeft, wilt u natuurlijk dat het snel opgelost wordt. Daarom belt u een loodgieter uit Badhoevedorp, want die kan er snel zijn om te kijken welke oplossing er geboden wordt. Ook als er in de weekenden een storing of lekkage ontstaat, wilt u gewoon snel geholpen worden. Bij spoed is de Loodgieter daarom altijd snel ter plekke. Wij zorgen ervoor dat een storing snel opgelost wordt. Neem meteen contact met ons op als u een vakkundige loodgieter nodig heeft!

Voordelige tarieven loodgieterswerk Badhoevedorp

In Badhoevedorp werkt TFK Installatie Service werkt met de voordeligste tarieven. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave of als het niet goed in te schatten is een prijsindicatie. Na inspectie ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij vragen een eerlijke prijs voor alle diensten en producten die wij leveren

Werkgebied TFK Installatie Service

TFK Installatie Service is werkzaam in Badhoevedorp en omstreken. Onze klanten bevinden zich onder andere in Badhoevedorp, Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Zandvoort en de hele regio rondom Amsterdam. Woont u binnen een straal van 20 kilometer van Amsterdam, dan kunt u een beroep op ons doen.

Loodgieter werk Badhoevedorp en waterlekkages

Waterlekkage is niet alleen vervelend, maar kan ook enorme schade aan uw woning veroorzaken. Als u last heeft van waterlekkage dan wilt u dat snel opgelost hebben. Badhoevedorp is voor TFK Loodgieters snel en makkelijk bereikbaar, daardoor kunnen we een lekkage direct opsporen en overgaan tot herstel. Er zijn verschillende soorten lekkages en elke lekkage vergt een andere aanpak. Met onze ervaren monteurs bent u zeker van een goed resultaat en goed advies.

Onderhoud voor uw Cv-ketel

Cv-ketel onderhoud Badhoevedorp, TFK Installatie Service is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden  van alle gerenommeerde merken cv-ketels. Uw cv-ketel is een belangrijk en onmisbaar apparaat in huis dat zorgt voor verwarming en warm water. Een niet goed werkende cv-ketel geeft niet alleen onvoldoende warmte en warm water maar verbruikt ook meer stroom en dat betekent dus ook meer energiekosten. Daar komt nog eens bij dat de levensduur van uw cv-ketel korter is. Kortom; goed onderhoud verdient zichzelf weer terug, zowel in comfort als in uw portemonnee.

Loodgieter Badhoevedorp

Onze servicebus is altijd in de buurt van Badhoevedorp, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.