CV ketel onderhoud Amsterdam

Het is van groot belang uw verwarmingsinstallatie regelmatig te laten controleren en onderhouden. CV onderhoud voorkomt dan ook dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Uiteraard gaat door CV ketel onderhoud ook uw ketel een stuk langer mee. Een leuke bijkomstigheid is dat u het ook terug ziet in uw portemonnee aangezien de CV ketel zuiniger gaat stoken.

Bent u van plan om CV ketel te laten onderhouden in Amsterdam, neem dan contact op met TFK installatie service. Wij zijn u graag van dienst. Informeer ook naar de mogelijkheden om uw CV ketel onderhoud bij ons onder te brengen in een service contract. U betaalt dan een vast bedrag per jaar en wij zorgen voor de planning en het onderhoud van uw CV ketel. Lekker makkelijk en voordelig.

TFK-installatie service is werkzaam als loodgieter Amsterdam en omgeving.

Kwaliteit en garantie CV Ketel onderhoud Amsterdam

TFK installatie service maakt uitsluitend gebruik van professionele materialen, die aan de hoogste kwaliteitseisen en normen voldoen. Na het plaatsen, onderhouden of repareren van uw CV ketel ontvangt u altijd een bewijs van onze werkzaamheden dat tevens uw garantiebewijs is. TFK installatie service vind transparantie erg belangrijk, daarom ontvangt voor aanvang van werkzaamheden een prijsopgave. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

bel voor CV ketel onderhoud Amsterdam BEL: 020-2386386

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie van uw CV ketel in Amsterdam? Werkt uw CV ketel spontaan niet meer en wilt u er met spoed een monteur naar laten kijken? Neem dan contact met ons op. Wij plannen de werkzaamheden samen met u in op een moment dat u het beste uitkomt.

06 14 35 8899

Bel bij spoed dit nummer en u heeft direct contact met een van onze monteurs

CV ketel werkzaamheden:

  • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht

  • Condens afvoer schoonmaken

  • Temperatuur cv ketel instellen

  • Co2 meting of gas-lucht verhouding instellen

  • Vullen en ontluchten

  • Expantievat controleren

  • Branders schoon maken, wisselaar reinigen

  • Bij een open toestel word het schoorsteen kanaal gecontroleerd

Onderhoud cv ketels Amsterdam