Gaskachel reparatie

Ieder verwarmingsapparaat heeft onderhoud nodig. Een gaskachel is daar zeker geen uitzondering van. Met de vlammen die verspreid zijn over een groot deel van de machine is het van groot belang dat alle onderdelen goed schoongemaakt worden om zonder fouten te kunnen werken. Het zit hem vaak in de kleinen dingen zoals een thermokoppel die veel problemen kunnen opleveren.

TFK Installatie Service is de specialist

Met jaarlijks onderhoud filter je 90% van alle problemen er uit en heb je veel langer plezier van je gaskachel een ander belangrijk punt met je gaskachel is de rookgas afvoer. Je hoort niet anders in het nieuws de laatste tijd later veel fouten zijn in de rookgas afvoeren van de ketel. Dit met soms fatale gevolgen voor de bewoners. Het is dan ook niet zo dat als het eenmaal goed zit dat het dan ook altijd zo zal blijven. Natuurlijk helpt een goede installatie een heel stuk maar en jaarlijkse controle is toch ook zeer belangrijk.

TFK Installatietechniek is ook gespecialiseerd in het aansluiten van al uw gasapparatuur. TFK Installatietechniek adviseert één keer per jaar onderhoud aan uw gaskachel te laten uitvoeren. Bij geen of slecht onderhoud kan er een verkeerde verbranding optreden en dan is er een grote kans op Koolmonoxidevergiftiging. Onderhoud is dus geen overbodige luxe.

Extra informatie
Gaskachels zijn niet geschikt om hele woningen mee te verwarmen. Dit merendeel vanwege de hoge stookkosten en omdat de warmte altijd maar vanuit een punt komt. Voornamelijk de oudere gaskachels hebben nog geen lucht af en toevoer van en naar de kachel. Dit kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Op deze manier lopen alle giftige gassen gewoon uw huis binnen. Als u nog stookt met een gaskachel zonder lucht af en toevoer, zorg dat altijd dat er genoeg ventilatie is binnen uw huis. Ook ’s winters als het buiten onder nul is moet er dan ten aller tijden genoeg ventilatie zijn.

gaskachel reparatie amsterdam, haarlem. hoofddorp

085-3034347

Bel en u heeft direct contact met een van onze monteurs