CV ketel onderhoud Badhoevedorp

TFK installatie service voor duurzaam onderhoud van uw CV Ketel

Als u als particulier of bedrijf op zoek bent naar een gekwalificeerde CV monteur in Badhoevedorp voor het uitvoeren van onderhoud of reparatie aan uw cv ketel, Dan kiest u natuurlijk voor TFK installatieservice. Onze CV Monteurs zij allemaal gekwalificeerde en goed opgeleide vakmensen. Dit geeft u als klant extra zekerheid en voordelen. Wanneer u voor een erkende CV Monteur van TFK installatie service kiest, weet u dat het werk volgens de richtlijnen van de fabrikant wordt uitgevoerd. Uw CV ketel zal daardoor optimaal werken en blijft u de fabrieksgarantie van uw CV ketel behouden. CV Ketel onderhoud en reparatie Badhoevedorp biedt u dus zekerheid.

Kwaliteit en garantie CV Ketel onderhoud Badhoevedorp

TFK installatie service maakt uitsluitend gebruik van professionele materialen, die aan de hoogste kwaliteitseisen en normen voldoen. Na het plaatsen, onderhouden of repareren van uw CV ketel ontvangt u altijd een bewijs van onze werkzaamheden dat tevens uw garantiebewijs is. TFK installatie service vind transparantie erg belangrijk, daarom ontvangt voor aanvang van werkzaamheden een prijsopgave. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

Afspraak maken voor CV Ketel onderhoud 020-2386386

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie van uw CV ketel in Badhoevedorp? Werkt uw CV ketel spontaan niet meer en wilt u er met spoed een monteur naar laten kijken? Neem dan contact met ons op. Wij plannen de werkzaamheden samen met u in op een moment dat u het beste uitkomt. Voor spoed en calamiteiten kunt ons het beste bereiken op 06 143 588 99

Ons werkgebied is Badhoevedorp en we zijn actie als loodgieter Amsterdam.

Heeft u ons filmpje al gezien met tips over het controleren van uw cv-ketel?  bekijk het filmpje via deze link 

U kunt de film ook bekijken op deze pagina

Loodgieter Haarlem, Amstelveen en Amsterdam

Onze servicebus is altijd in de buurt van Amstelveen, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.