Doucheputje verstopt in de regio Amsterdam?

Als u hinder ondervind van een verstopt Doucheputje en u woont in de regio van Amsterdam, dan wij bieden hulp. De oorzaak van een verstopt doucheputje is meestal een combinatie van zeepresten en haar. Je kunt het zelf ontstoppen mits het vuil van het doucheputje niet al te diep zit. Maar zit het wat dieper dan loop je het risico op blijvende schade aan de douche-leiding.

Heeft de oorzaak te maken met zeepresten, dan is het mogelijk om de verstopping zelf op te lossen door bijvoorbeeld een mengsel van soda en schoonmaakzijn in de afvoer te gieten en na een half uur te spoelen met water. Dit lost namelijk de zeepresten op.

doucheputje verstopt amsterdam

Toch een specialist nodig omdat de verstopping van het doucheputje dieper zit?

Helpt dit niet? dan zit de verstopping dieper in de afvoerbuis of er is iets anders aan de hand waarbij u een specialist nodig heeft. Zelf oplossen heeft dit geval ook geen zin. Een loodgieter met de juiste kennis en de juiste apparatuur kan snel achterhalen wat de oorzaak is en een passende oplossing bieden. Bij TFK loodgieters beschikken we over onder ander een riool inspectiecamera  waarmee we met een speciale camera de afvoerbuis in gaan en op een beeldscherm kunnen zien waar de verstopping zit en hoe dit komt. Een mooi voorbeeld van een verstopping ziet u in de afbeelding hieronder:

Riolering verstopt Amsterdam

Op het beeld is duidelijk te zien dat er een tube van een verzorgingsmiddel in de afvoerbuis terecht is gekomen en die voorkomt dat het water wegloopt.

Doucheputje ontstoppen met freesapparatuur of hogedruk reiniging

TFK loodgieter Amsterdam staan altijd klaar om te helpen bij het reinigen van uw doucheputje of douche-leiding. Door het gebruik van professionele apparatuur zoals freesapparatuur of hogedruk reiniging zorgen we ervoor dat de verstopping in uw douche wordt opgelost.

Is uw doucheputje verstopt dan lost TFK het snel voor u op. Voor spoed zijn we 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

020-2386386

Bel en u heeft direct contact met een van onze monteurs