Loodgieter Amsterdam- Gegarandeerd de nr 1 oplossing

TFK Installatie Service staat bekend als betaalbare, betrouwbare, erkende loodgieter Amsterdam, die snel ter plekke is en vakkundig te werk gaat voor elke loodgieters klus?

loodgieter amsterdam

Onze monteurs staan gelijk voor u klaar!

Maak een afspraak met de loodgieter

Het beste loodgietersbedrijf van Amsterdam. TFK installatieservice is uw partner als het gaat om loodgieters werkzaamheden. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om installatie, onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs zijn goed opgeleid en weten als geen ander elke klus snel en vakkundig te klaren. Ons dienstenpakket is breed te noemen, we helpen u graag bij het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, reparatie en onderhoud, ontstoppen van afvoeren en riolering, aanleggen van nieuwe afvoeren en leidingen, opsporen van waterlekkages, kortom voor elke loodgieters klus in Amsterdam en omgeving kunt u bij ons terecht.

Spoed loodgieter Amsterdam

Soms heeft u ons harder nodig dan anders en wilt u snel geholpen worden. We begrijpen dit en weten dat, vooral wanneer een probleem onverwachts komt zoals een verstopt toilet of de verwarming die in de winter niet blijkt te werken. We hebben dit allemaal weleens meegemaakt en daarom begrijpen we de noodzaak van een snelle, 24 uursservice. We staan 7 dagen per week voor u paraat om al uw loodgieters klusjes te verhelpen.TFK Installatie Service, staat bekend als een gerenommeerd en erkend loodgieter Amsterdam.

Wat zeggen klanten over TFK Installatie Service?

Mocht u zich afvragen; hoe kies ik een betrouwbare loodgieter? Bekijk dan bijvoorbeeld de loodgieter Amsterdam review pagina en zie wat andere klanten die u vooraf zijn gegaan over ons zeggen. Het betreft hier reviews die bij ons binnenkomen van onder andere google en facebook. Kies daarom voor de betrouwbare loodgieter Amsterdam!

Onze monteurs lossen dit voor u op

TFK Installatie Service is inmiddels een vertrouwde naam als loodgieter Amsterdam en omgeving. We staan bekend om kwaliteit en snelheid. Wij werken uitsluitend met vakkundige monteurs die goed werk afleveren. We werken snel en bieden deskundige loodgieter diensten aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Loodgieter Amsterdam vervangt de CV installatie bij HFC in Amsterdam West

Vakmannen in loodgieterswerk
U bent bij ons gegarandeerd van kwalitatief vakwerk. Onze loodgieters zijn experts in loodgieterswerk. Dit komt doordat we ons team constant trainen in de nieuwste technologieën, materialen en werkmethoden. Door deze trainingen werken we efficiënt en vakkundig en kunnen we als loodgieter Amsterdam elke klus met succes afleveren. Niet alleen dat, maar doordat we altijd werken met producten van de hoogste kwaliteit gaat ons werk lang mee. Hierdoor zult u jarenlang geen problemen ondervinden.

Waarom moet u kiezen voor ons als uw Loodgieter?

 • Geen voorrijkosten

 • 24/7 Beschikbaar en inzetbaar

 • Snelle reparatie, betrouwbare kwaliteit

 • Ervaren en vakkundige loodgieters

 • Getraind en opgeleid volgens de laatste kwaliteitseisen

 • Uitgebreide hoogstaande loodgietersdiensten

 • We werken schoon, vakkundig en zijn betrouwbaar

 • 100 procent klanttevredenheidsgarantie

 • Een betrouwbare reputatie van service

Beter voorkomen dan genezen door onze Loodgieters Service Onderhoud
De meeste mensen schakelen pas een loodgieter in als ze een probleem ondervinden. Hierdoor kan de schade groter uitvallen dan ze hebben voorzien. Waardoor de loodgieter reparaties hoger uitvallen qua kosten. Daarom is het slimmer en beter voor uw portemonnee als u periodiek onderhoud uit laat voeren aan al uw leidingen.

Door periodiek onderhoud met ons af te stemmen, zorgt u ervoor dat al ons loodgieterswerk en onderhoud ervoor zorgt dat uw cv’s, verwarmingsleidingen, kranen, waterleidingen en riolering in optimale staat blijft. Samen met u kunnen we bekijken hoe vaak zo’n onderhoudsbeurt nodig is.

Voor welke loodgietersklussen in Amsterdam en omgeving kunt ons inschakelen?

 • Voor service en onderhoud van uw cv-ketel

 • Als uw wc/toilet is verstopt

 • Als uw keukenafvoer verstopt is

 • Als uw riool is verstopt

 • Als uw gootsteen is verstopt

 • Als uw kelder is ondergelopen

 • Als uw stankoverlast heeft van uw riolering

Loodgieter Amsterdam prijs

Wat kost een loodgieter

Er zijn veel loodgieters in Amsterdam en elke loodgieter hanteert zijn eigen tarieven. De kosten van loodgieterswerkzaamheden zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de te gebruiken materialen en onderdelen. Bij TFK bent u verzekerd van deskundige en ervaren loodgieters en werken we uitsluitend met materialen en onderdelen van A-merken. Doordat wij gebruik maken van professionele apparatuur en gereedschappen zijn we in staat om efficiënt en snel te werken waardoor de kosten gedrukt worden. Hierdoor blijft het voor u betaalbaar en voordelig.

Om een exact beeld te krijgen over de daadwerkelijke kosten kunt u een afspraak met ons inplannen wanneer het u uitkomt. We kunnen dan ter plekke bekijken welke werkzaamheden er nodig zijn. Vervolgens stellen we een transparant en vrijblijvend voorstel op. Als u geen tijd hebt om een afspraak te maken met ons kunt ook bellen op telefoonnummer 020-2386386.

Loodgieter Amsterdam verricht een rioolcamera inspectie

Werkgebied Loodgieter Amsterdam?

We zijn actief en bekend met loodgieterswerk in de volgende regio’s binnen Amsterdam:

 • Loodgieter Amsterdam Noord

 • Loodgieter Amsterdam West

 • Loodgieter Amsterdam Zuid

 • Loodgieter Amsterdam Zuidoost

 • Loodgieter Amsterdam IJburg

 • Loodgieter Amsterdam Nieuw-west

 • Loodgieter Amsterdam Westpoort

Loodgieter Amsterdam keukenafvoer ontstoppen

ERVAREN LOODGIETERSBEDRIJF

Onze loodgieters hebben jaren lange ervaring en worden met regelmaat getraind. Zo blijven onze monteurs ook op de hoogte van de laatste technieken en apparatuur.

CV KETEL VERVANGEN

Heeft u nog een oude CV-ketel en is deze dringend aan vervanging toe? Ook dan kan TFK Installatie Service de juiste partij.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER TFK

Warmteservice Nederland prijst de samenwerking met TFK Installatie Service en heeft een leuk artikel geschreven over TK op de blog van Warmteservice.