Gootsteen verstopt Amsterdam? Snel weer een schone leiding en wegstromend water

Vakkundig ontstoppen van uw afvoer of gootsteen

Gootsteen verstopt Amsterdam? De afvoer of gootsteen van uw keuken raakt altijd verstopt op de meest ongelukkige momenten! Vaak zie je het al een lange tijd van tevoren dat het water niet altijd even goed wegloopt maar toch wordt het uitgesteld; “ach dat doe ik binnenkort wel even…” En vervolgens is het te laat! De gootsteen ontstoppen is dan de enige oplossing.

gootsteen verstopt keuken afvoer verstopt Amsterdam Haarlem

Een goede inspectie bij een verstopte gootsteen bespaard vaak veel hoofdpijn

Voordat we echt kunnen gaan ontstoppen is het van belang om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Eenvoudige verstoppingen, zoals een verstopte gootsteen, worden verholpen door de leiding door te spuiten. Op deze manier hoeft de leiding niet te worden opgegraven, kan de monteur vrij snel de gootsteen ontstoppen en is uw probleem verholpen. Soms is de leiding dusdanig verstopt dat doorspuiten niet helpt.

Is er daadwerkelijk sprake is van een hardnekkige of regelmatig terugkerende verstopping? Het probleem in dit soort situaties is vaak een gevolg van een slecht buizenstelsel of de verstopping zit zover in de afvoer dat je hier onmogelijk bij kan. De gootsteen zelf ontstoppen is nu zeker geen oplossing. Het beste kunt u ons dan inschakelen voor een rioolcamera inspectie. Tfk Installatie Service is als ontstoppingsbedrijf en loodgieter van Amsterdam de juiste partner, om voor u om de klus te klaren.

Bel ons vrijblijvend voor advies op: 020 238 63 86

020-2386386
Bel en u heeft direct contact met één van onze monteurs