Riool ontstoppen in Amsterdam | Wat is de oorzaak van veel verstoppingen?

Een riolering wordt intensief gebruikt en heeft daarom regelmatig onderhoud nodig anders is het onderhevig aan versnelde slijtage. Niemand die eraan denkt totdat er een verstopping optreedt. Gevolg is dan een verstopt riool of een kapot riool.

De riolering heeft te kampen met verstoppingen, lekkages en breuken van zowel binnen riolering als buitenrioleringen. De gemiddelde huisbewoner staat niet stil bij het bestaan van het binnen riool.

De huis-, tuin en keuken riolering, bestaat uit een binnen riolering, die in en onder het huis loopt en een buitenriolering die bijvoorbeeld door de tuin loopt. De riolering heeft een levensduur van 10 tot 40 jaar, afhankelijk van hoe je hem gebruikt, de kwaliteit van de ingebouwde riolering en zaken zoals het verzakken van grond en verbouwingswerkzaamheden. Een verstopping kan gevolg zijn van een ophoping van etensresten, wasmiddelen en andere materialen die in de riolering worden gegooid.

CONTACT OPNEMEN

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer

020-2386386

Riolering zelf ontstoppen?

Het ontstoppen van de riolering kan op meerdere manieren en je zou er daarom voor kunnen kiezen om het zelf te doen. Om de verstoppingen te bestrijden heb je wel wat gereedschap nodig want een verstoppingen zit in vele gevallen minimaal 1 a 1,5 meter verder en is dus vaak niet met de hand bereikbaar. Er is dan bijvoorbeeld een ouderwetse plopper, een ontstoppingsveer, een ontstopping hoge druk machine of er zijn chemicaliën nodig om de ontstopping te verhelpen. Het ontstoppen van een riolering met hogedruk water is wel vakwerk; er zijn tientallen soorten spuitkoppen en niet elk riool is bestand tegen de druk.

Riool verstopping professioneel verhelpen!

In veel gevallen is er een vakman nodig en dan staat TFK voor u klaar. TFK is erkend loodgieter Amsterdam en regio. Als loodgieter Amsterdam, Haarlem en Amstelveen staat TFK al jaren bekend als vertrouwd! TFK is in dit deel van Noord-Holland snel ter plekke! Wij rekenen daarom ook geen voorrijkosten of andere verborgen kosten. Door de opgebouwde ervaring zijn wij op de hoogte van rioolproblemen die in de regio regelmatig voorkomen.

riool verstopt Amsterdam

ERVAREN LOODGIETERSBEDRIJF

Onze loodgieters hebben jaren lange ervaring en worden met regelmaat getraind. Zo blijven onze monteurs ook op de hoogte van de laatste technieken en apparatuur.

VAKKUNDIGE LOODGIETERS

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter? Op zoek naar goed advies en iemand die uw loodgieters vragen kan beantwoorden en oplossen? Neem dan contact met ons op.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER TFK

Warmteservice Nederland heeft een leuk artikel geschreven over TFK Installatie Service op de blog van Warmteservice.