Stankoverlast uit mijn riool

Last van stankoverlast? Ruikt u een rioollucht in huis? Een probleem met uw riool of keuken leidingen (rioolverstopping), komt altijd onverwacht en altijd ongelegen. Stankoverlast van uw riool is een groot probleem en dient daarom dan ook snel te worden opgelost. Een niet of slecht functionerende riolering, dat kan zijn door breuk/scheur of lekkage, kan er voor zorgen dat u last heeft van stankoverlast.

Als u last heeft van nare luchtjes in huis kan een rookgas inspectie uitkomst bieden. Een open verbinding of breuk in uw leidingstelsel geeft stankoverlast om dit op te sporen is er een rookinspectie noodzakelijk.

Wij beschikken over professioneel opgeleide rioolservice monteurs die met de nieuwste technologie werken om het probleem te verhelpen. Door voor ons te kiezen en met professionals te werken is de kans op verdere problemen minimaal

Last van Rioolvliegjes?

Zitter er rioolvliegjes in uw huis, dan moeten snel en effectief bestreden worden. De vliegjes vormen niet direct een gevaar, ze zullen je niet bijten of steken, maar ze kunnen wel veel schadelijke bacteriën en daarmee ziektes in uw huis verspreiden. Vooral als ze op het eten gaan zitten doet u al snel iets op.

De rioolvlieg staat ook wel bekend als motmug of latrinevlieg en zij komen op vuil of verontreinigd water af. Heeft u last van motmuggen, dan is de kans groot dat uw huis ergens een rioollekkage bevat. Als je ook daadwerkelijk een lekkage hebt kan TFK Installatieservices u er snel van af helpen. Wij zijn snel ter plekke in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Haarlem.

stankoverlast riolering Amsterdam
Loodgieter Haarlem, Amstelveen en Amsterdam

Onze servicebus is altijd in de buurt van Amsterdam, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.