Kelder volgelopen met water?

volgelopen kelder leegpompen

Staat er onverwacht een grote hoeveelheid water in uw kelder, wees dan niet ongerust. Met de waterstofzuigers van TFK Installatie Service is de kelder in no-time weer droog. Voor zowel de grote als de kleine oppervlakte beschikken wij over de beste apparatuur.

020-2386386

Bel en u heeft direct contact met een van onze monteurs

De oorzaak van een volgelopen kelder – Van lekkage tot zware regenval

Uw kelder of ruimte staat nooit zomaar onder water. Nu kan het dat dit door zware regenval komt, maar de kans is groot dat de oorzaak iets ernstiger is. Een lekkage is dan ook niet uitgesloten. Het probleem is alleen dat in veel gevallen je de oorzaak niet gelijk kan zien vanwege het vele water. Zodra wij de oorzaak van uw probleem gevonden hebben, kunnen wij deze ook vakkundig voor u repareren.

Waterpompen

Wij beschikken over waterpompen in alle soorten en maten. Voor het kleine werk hebben we de vlakzuigers die tot op een paar millimeter de ruimte helemaal leegzuigen. Voor de grote hoeveelheden hebben we de mega-pompen die binnen een korte tijd de hele ruimte leegzuigen. Zowel voor vuil als schoon water beschikken wij over de juiste apparatuur.

Waterstofzuigers

Op het gebied van waterstofzuigers zit er een groot verschil in kwaliteit. Onze zuigers zijn geschikt voor het alledaagse werk om kleine ruimtes mee te drogen, grotere waterstofzuigers voor hele kelders en grote zuigwagens om hele etages mee leeg te pompen. Voor iedere klus hebben we een passende oplossing.

Ontvochtigen van de volgelopen ruimte

Er is altijd een restant aan vocht wat achterblijft. Dit trekt weg in de directe omgeving en komt daar zonder behandeling ook niet meer uit. Wij plaatsen om dit te voorkomen ruimte drogers. Deze drogen de gehele ruimte om zo uw spullen niet verloren te laten gaan. Deze drogers blazen warme lucht in de ruimte en zuigen het vocht naar zich toe. Het vocht wordt in een aparte ruimte opgevangen en kan vervolgens weer gemakkelijk uit de ruimte worden onttrokken.

TFK Installatie Service heeft 25 jaar ervaring en bovendien absoluut het beste gereedschap ter beschikking. Hierdoor komen wij nooit voor verrassingen te staan.