Kelder of kruipruimte volgelopen met water?

Staat er onverwacht een grote hoeveelheid water in uw kelder, wees dan niet ongerust. Met de waterstofzuigers van TFK Installatietechniek is de kelder in no-time weer droog. Voor zowel de grote als de kleine oppervlakte beschikken wij over de beste apparatuur.

085-3034347

Bel en u heeft direct contact met een van onze monteurs

De oorzaak – Van lekkage tot regenval

Uw kelder of ruimte staat nooit zomaar onder water. Nu kan het dat dit door ware regenval komt, maar de kans is groot dat de oorzaak iets ernstiger is ook een lekkage is niet uitgesloten. Het probleem is alleen dat in veel gevallen je de oorzaak niet gelijk kan zien vanwege het vele water. Zodra wij de oorzaak van uw probleem gevonden hebben, kunnen wij deze ook vakkundig voor u repareren.

Water Pompen

Wij beschikken over pompen in alle soorten en maten. Voor het kleine werk de vlakzuigers die tot op een paar millimeter de ruimte helemaal leeg zuigen. Voor de grote hoeveelheden de mega-pompen die binnen korte tijd hele ruimte leeg zuigen. Zowel voor vuil als schoon water beschikken wij over de juiste apparatuur.

Waterstofzuigers

Op het gebied van waterstofzuigers zit er een groot verschil in kwaliteit. Onze zuigers zijn geschikt voor het alle daagse werk om kleine ruimtes mee te drogen tot de grotere waterstofzuigers voor hele kelders tot grote zuigwagens om hele etages mee leeg te pompen. Voor iedere klus een passende oplossing.

Ontvochtigen van de volgelopen ruimte

Er bestaat altijd en rest aan vocht wat achter blijft. Dit trekt in de omgeving en komt daar zonder behandeling ook niet meer uit. Wij plaatsen voor u ruimte drogers. Deze drogen de gehele ruimte om zo uw spullen niet verloren te laten gaan. Deze drogers blazen warme lucht in de ruimte en zuigen de vocht naar zich toe. Deze word in een aparte ruimte opgevangen en kan daarna makkelijk ontdaan worden van de ruimte.

TFK Installatie Service heeft 25 jaar ervaring en het beste gereedschap tot ons beschikking, daardoor komen wij nooit voor verrassingen te staan.