TFK Installatieservice
4.6
Gebaseerd op 73 recensies
powered by Google
Sander Bank
Sander Bank
16:07 30 May 20
Gisteren zijn wij verhuisd naar ons nieuwe huis in Badhoevedorp. Vanochtend ging mijn dochtertje van bijna 3 jaar in bad en helaas, meteen een storing aan de CV ketel. Een grote teleurstelling dus voor het kleine meisje... Ik had van de week een bedrijfsbus van TFK zien staan en ben hen maar even gaan opzoeken op internet en daarna direct gebeld. Vanochtend gebeld (op zaterdag) en begin van de middag waren de monteurs bij ons. Gezien de CV bij ons in een erg kleine ruimte is geplaatst is het niet makkelijk om deze te onderhouden, duidelijk werd dat dit de afgelopen jaren ook niet goed is gedaan. TFK loopt hier niet voor weg en heeft eerst de storingen verholpen en daarna direct groot onderhoud uitgevoerd. De monteurs werken erg netjes en leggen ook uit wat ze hebben gedaan en laten de onderdelen die vervangen zijn zien. Ik kan TFK echt iedereen aanbevelen, zowel bij storingen maar ook regulier onderhoud!
Sarah Chorus
Sarah Chorus
16:50 27 May 20
Ik ben niet zo van het reviews schrijven. Maar soms moet het gewoon. Omdat het heel slecht of omdat het heel goed is. En in dit geval is het uitzonderlijk goed. Ismail en Mo hebben een moeilijke klus heel snel, vakkundig en zorgvuldig opgepakt. Met bijzonder goede communicatieve vaardigheden. Ik zal het verhaal vertellen. Mijn VR ketel was lek. als een mandje. Mijn bekende installatiebedrijf was al twee keer langs gekomen zonder iets te vinden. Tijd om de ketel te vervangen. Ik denk dat ik wel tien partijen heb aangeschreven en geen van allen met een bevredigende oplossing. De één wilde alleen foto's zien, de ander kwam langs en zei dat ze hier niks mee gingen doen, dat ik het zelf maar moest uitzoeken. De grote moeilijkheid was dat er een haakse bocht in het rookgasafvoerkanaal zat. Iets dat zelfs rookgasafvoerspecialisten niet deden, tenzij voor hele appartementsblokken. Ik was de wanhoop nabij. Echt. En toen kwam Ismail van TFK. Met een reële prijsopgave, en een enorme... kennis van zaken die vertrouwen inboezemde. Ik had het snel besloten en meteen twee dagen erna kon hij deze klus doen. Mo en Ismail hebben de hele dag keihard gewerkt. Na een uurtje was het me duidelijk. Deze mannen werkten netjes, gedegen en goed, en communiceerden zo duidelijk dat ik het aandurfde om weg te gaan. Er waren wat onvoorziene omstandigheden. De vorige aannemer had het blijkbaar niet helemaal veilig aangepakt. En nu zitten er prachtige buizen, een mooie ketel en thermostaat en is de wasmachine verplaatst (service van de mannen). Ik kan weer douchen en ik kan ook weer slapen. Het kostte wat, maar dan heb je ook wat. Een gouden ervaring. Heel veel dank!lees meer
M Effia
M Effia
16:33 27 May 20
Gisteren hulp gehad van TFK installatie voor het plaatsen van douche en badkraan. + snel beschikbaar, ‘s middags gebeld ‘s savonds langsgekomen. + aardige jongens- werktijd wordt wel erg ruim ingeschat, niet volgens initiële indicatie. Kosten dus achteraf gezien te hoog. - niet netjes: het probleem dat ik had is opgelost maar de rozetten van mijn nieuwe kraan zitten nu wel vol met krassen en een scheur door het ruwe plaatsen en de kit is niet netjes weggewerkt.
Erwin van der Molen
Erwin van der Molen
11:08 23 Apr 20
Gisteren problemen met vloerverwarming, vanochtend verholpen door TFK installatieservice. Kennis van zaken! Alles opgelost! Top! Dank voor de snelle en goede service Ismael.
Beppie Bartels
Beppie Bartels
20:06 26 Mar 20
Vandaag is er een Intergas HRE KK kompact 28/24 geplaatst door TFK in volle tevredenheid. De monteurs waren erg vriendelijk en professioneel, ook hebben ze hun afspraken perfect nagekomen.We kunnen TFK aan iedereen aanbevelen. De monteurs heten Youssef/Ismail/aymene zij hebben ons uit te brand geholpen Mevr Bartels
Marco Oliveira
Marco Oliveira
08:28 26 Mar 20
Onze vaste installateurs TFK installaties. Helaas ontstopt er weer eens wat in huis of er is lekkage en hoe fijn is het dat de jongens zo snel reageren. Ik belde ze op en had meteen een afspraak. Youssef een top monteur heeft de ontstopping opgespoord en verholpen. Youssef is een vrolijke jongen die zin heeft in zijn werk, dat merk je meteen aan zijn vriendelijkheid. Ga zo door jongens! en dank je wel.
Sedat Turk
Sedat Turk
09:37 18 Mar 20
We hadden thuis een gaslek. De jongens van TFK hebben het lek opgespoord en netjes ontkoppeld van de hoofd-gasleiding naar de CV-ketel. De jongens werken erg netjes en professioneel.Om de lekke gasleiding te ontkoppelen is in overleg een kleine opening gemaakt onder de trapgat naar de koof met alle leidingen achter de meterkast. Ik stelde zelfs voor een opening in de traphal te maken, maar de jongens gaven aan dat dat niet nodig was. Dat bleek ook niet nodig gelukkig. Ismail bedankt voor de nette en snelle hulp en oplossing bij ons gaslek!
Gerco van Dijk
Gerco van Dijk
13:07 16 Mar 20
Heel erg tevreden over TFK Installatieservice. Onze ketel was stuk en door de snelle service, hebben zij zaterdag een nieuwe ketel geplaatst en zitten wij er weer warmpjes bij. Zeer proffesioneel personeel, vriendelijk en keurig netjes werkend. Dank voor jullie geweldige service. Een aanrader voor iedereen!!Dank je wel Ismail en Jousef!!!!
Milica Antic
Milica Antic
11:49 24 Jan 20
Heel erg tevreden met TFK Installatieservice. Onze ketel was stuk dus we hadden geen warm water en een ijskoud huis. Probeer in de winter maar eens iemand te vinden in Amsterdam. Gelukkig bij TFK terechtgekomen. Keurig te woord gestaan door een medewerker. Het enige bedrijf dat bereid was op korte termijn langs te komen zonder een duur onderhoudscontract. Ook qua communicatie heel prettig en duidelijk (en na paar keer nogal onbeleefd te woord te zijn gestaan door andere bedrijven, was dat nogal een verademing). En ook belangrijk: stipt op tijd! Kortom, zeer betrouwbaar, kundig en beleefd. Al met al een erg positieve positieve ervaring. Zo hadden we alsnog binnen 24 uur weer warm water en een warm huis.
Marlon Ranson
Marlon Ranson
16:23 09 Jan 20
Erg blij dat ik TFK heb gevonden! Afgelopen weekend hadden wij storing van de CV ketel en dus geen warm water en een koud huis met 2 meisjes van 1 & 4.... Eerst kwamen Yousef en een stagiaire en ze werkten snel, netjes en legden alles goed uit. Even deed ketel het weer maar helaas al gauw niet meer en ze waren erg teleurgesteld voor ons. Ze belden in het rond om nog op zaterdag einde dag het kapotte onderdeel te kunnen halen en ‘s avonds kwam collega Ismael alles fixen. Ismael heeft letterlijk het land afgereden om de juiste onderdelen te halen zodat onze meisjes niet een 3e dag in de kou zouden zitten. Hij werkte door tot na 1 uur ‘s nachts tot alles weer werkte! We zijn hem en TFK ontzettend dankbaar en laten ze binnenkort meer klusjes doen bij ons thuis. Zeer betrouwbare fijne mannen!
E de Jong
E de Jong
03:58 21 Dec 19
We hadden een verstopping in onze gootsteen in de keuken. We hadden meerdere bedrijven gebeld, waarbij we de ene na de andere woekerprijs kregen. Dit was niet het geval bij tfk. We konden de volgende dag al een afspraak krijgen, wat top was. We zijn vervolgens ook heel goed geholpen. Er was een grote verstopping die niet makkelijk op te lossen was maar uiteindelijk is het wel gelukt. En hierbij werd een realistische meerprijs gevraagd. We zijn heel blij dat TFK ons zo goed geholpen heeft!
Niels B.
Niels B.
10:12 17 Dec 19
Om 14:30 TFk gebeld ivm. een verstopping in badkamer leiding. Erg hardnekkig, en blokkeerde onze hele afvoer. Gezien het feit dat het erg druk was, toch wel erg blij dat om 19:00 uur Tevfik voor de deur stond. Na heel veel inspanning is het Tevfik toch gelukt om de boel vrij te krijgen. Met als eindresultaat een prima doorlopende leiding zonder probleem. @Tevfik sorry man, voor de late review, maar je hebt hem wel echt verdient!
Jeroen Menheere
Jeroen Menheere
20:41 09 Dec 19
Zeer snel gereageerd op een storing en ondanks de drukte ervoor gezorgd dat een ketel die het begeven had werd vervangen. Ook een fout in de rookgasafvoer gevonden en hersteld. Daardoor liep het werk uit maar ze gingen niet weg voor het af was, en het is niet afgeraffeld. Goed en mooi aangelegd leidingwerk. Vaklui en klantvriendelijk. Alles netjes achtergelaten. Ik beveel ze van harte aan.
Judith
Judith
14:41 05 Dec 19
Als je hier de reviews leest, dan lijkt het bijna te mooi om waar te zijn, maar het klopt als een bus! Afgelopen maandag belde ik TFK met de vraag of ze tijd hadden voor het onderhoud aan mijn cv-ketel en voor het vervangen van een radiatorknop. Vandaag (donderdag) stonden ze al op de stoep terwijl ik had gezegd geen haast te hebben. Ismael belde keurig van tevoren op dat hij eraan kwam, was super vriendelijk, bekwaam en legde alles wat hij moest doen goed uit. Helaas bleek mijn expansievat lek en was het onderhoud in het verleden ook niet optimaal geweest, waardoor er meer nodig was dan vooraf voorzien. Geen probleem voor Ismael; samen hebben we overlegd wat de beste oplossing was, ook wat echt nog niet nodig was en bijbehorende kostenraming. Daarna heeft hij alles direct gerepareerd en zit ik er nu weer warmpjes bij. Dank Ismael, ik hoop je volgende keer weer te zien bij een iets minder groot onderhoudsklusje:).
Mark Bolhuis, van
Mark Bolhuis, van
09:33 26 Nov 19
TFK doet al zeker 5 jaar het onderhoud aan mijn CV-ketel. En dat met een zeer goede service en prima kwaliteit. Bij inspectie tijdens de laatste onderhoudsbeurt is geadviseerd om te kiezen voor een nieuwe ketel (na meer dan 13 jaar functioneren). De nieuwe CV-ketel is in een middag geïnstalleerd. Ondanks wat tegenslag (oa slechte bereikbaarheid van het dak ivm aan- en afvoer lucht) is de klus afgemaakt. Compliment voor jullie werk!
Tijn Docter
Tijn Docter
15:50 21 Nov 19
De mannen van TFK konden op mijn verzoek mbv hun camera aantonen dat de de rook/gas afvoer van mijn CV-ketel totaal onveilig was. Snel een afspraak met hen kunnen maken, omdat ze op een etage onder mij met een grote klus bezig waren. De heren zijn erg vriendelijk en hebben zeer degelijk werk geleverd (zie foto's). Ik kan weer rustig slapen.
vincent ter voert
vincent ter voert
22:39 31 Oct 19
Ismail van TFK heeft ons meerdere keren uit de brand geholpen met verschillende warmwatersystemen. Hij maakt het werk af ook als het uitloopt. Absoluut aan te bevelen.
Matthew Putter
Matthew Putter
06:22 31 Oct 19
Een paar weken geleden kwam er water door het plafond van de onderbuurvrouw. Bleek vanuit onze woning te komen. TFK gebeld. Otman kon gelijk langskomen met een paar van zijn jongens. Ondanks een druk schema en veel andere lopende projecten hebben ze het gelijk opgepakt. Ze hebben de lekkage opgespoord, verholpen en weer heel netjes opgebouwd. De jongens van Otman zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, leveren een goede service. Ze werken hard en tegen een goede prijs. Echt heel goed werk geleverd. Dank voor de snelle goede service!!
Peter van der Maat
Peter van der Maat
15:36 25 Oct 19
Heb je wel eens een monteur over de vloer gehad die als een kind zo blij is met z’n nieuwe ontstoppingsapparatuur? Nou, krijg dan In Baambrugge op vrijdagmiddag een verstopte gootsteen, bel vier bedrijven die met 24/7 service adverteren maar op z’n vroegst maandag iemand kunnen sturen, kies in lichte wanhoop op goed geluk voor TFK, binnen het uur staat Youssef voor de deur en hij klaart de klus met aanstekelijk werkplezier. Hij is trots op TFK en TFK mag trots op hem zijn. Ik zou je bijna een verstopte gootsteen toewensen!
I Boujemaoui
I Boujemaoui
16:08 13 Oct 19
Chapeau voor TFK installatie! Ze hebben onze oude ketel vervangen voor een nieuwe Nefit ketel die op afstand te besturen is. We hebben flink weten te bezuinigen op de stookkosten na 1 jaar al! Kortom dit bedrijf is zeker aan te raden! In de foto's kan je terug zien hoe de situatie eerst was en hoe de situatie nu is.
Arjan Karreman
Arjan Karreman
19:43 08 Oct 19
Goede service. Kon snel komen. Duidelijke uitleg over nieuwe CV.
Milan Smit
Milan Smit
21:01 01 Oct 19
Hele fijne ervaring met TFK,Ik belde naar het bedrijf omdat mijn douche lekte en dezelfde dag kwam er nog een monteur langs.Het was een hele vriendelijke monteur. De monteur kwam binnen, keek naar de douche en zag direct dat de kitrand vervangen moest worden. Daarna ging de monteur aan de slag. Hij kon direct de kit vervangen. Na tien minuutjes bezig te zijn geweest kwam hij naar beneden met een glimlach en zei dat we twee dagen niet konden douchen omdat de kit moest drogen maar dat het daarna opgelost zou zijn.Super service, dezelfde dag was het probleem opgelost. Heb zelfs nog gelachen met de monteur!Zeker aan te raden!Groetjes, Milan
T. van Wissen
T. van Wissen
19:49 22 Sep 19
In tegenstelling tot andere bedrijven kwam TFK installatieservice wél opdagen. Super hard werkende jongens over de vloer gehad. Zij gingen pas weg toen alle klussen gedaan waren. Kwaliteit van werk is prima en zal dit bedrijf opnieuw bellen bij een volgende klus. Ga zo door!!
Jeanie Overduin
Jeanie Overduin
14:17 16 Sep 19
Echt super! Otman en zijn mannen hebben ons echt super snel en goed geholpen. Het contact was heel duidelijk en snel en ze hebben echt heel hard en netjes gewerkt. Ze hebben zelfs meer gedaan dan we in eerste instantie dachten. Echt een aanrader! Jeanie van Adyen
Willem Robert van Cornewal
Willem Robert van Cornewal
17:42 02 Jul 19
Gootsteenafvoer verstopt. Nog dezelfde dag verholpen door 2 aardige en vakkundige monteurs.Niet goedkoop maar wel goed.
Jaap Hoogland
Jaap Hoogland
15:04 26 Jun 19
Snel en vakkundig geholpen, binnen een week na het eerste telefonisch contact was de keurig complete offerte binnen én was een afspraak gepland. Drie lekkende radiatoren vervangen, leidingwerk hiervoor aangepast, sifon aangepast, een leiding verwijderd en het hele systeem gereinigd. Fijne communicatie, een schappelijke prijs en snel geholpen. Overduidelijk mannen met liefde voor hun vak!
Marieke Wehner
Marieke Wehner
15:07 25 Jun 19
Helemaal happy met TFK! Wauw wat een service. Uiteraard ging ik voor de beste prijs, TFK was by far een van de beste deals. Daarnaast lieve behulpzame jonge mannen die me enorm hebben geholpen! Absoluut een aanrader als je snel hulp nodig hebt.
Savan Heijnen
Savan Heijnen
14:58 25 Jun 19
Ik had mijn wc verstopt en het was midden in de nacht. Alles geprobeerd om die weer open te krijgen, maar dat lukte niet alleen. Midden in de nacht zijn ze naar mij gekomen om me te helpen en met succes! De wc doet het weer. Wat ben ik dankbaar dat ze konden komen en alles heel snel hebben opgelost. Zeker weten een goede aanrader!!
Stefan Vos
Stefan Vos
09:05 09 May 19
Sinds April 2018 zijn we ons appartement in Amsterdam aan het verbouwen. Volledig gestript. Vanaf het begin heeft TFK meegedacht en alles geregeld met betrekking tot de ventilatie en verwarming. Er is onder andere een nieuwe ketel geplaatst die aan specifieke wensen moest voldoen. Alles is uitgevoerd naar volle tevredenheid, op tijd en binnen budget. Snelle service, goeie opvolging, alles werkt en zeer vriendelijk en prettig personeel.
Volgende beoordelingen