vincent ter voert
vincent ter voert
22:39 31 Oct 19
Ismail van TFK heeft ons meerdere keren uit de brand geholpen met verschillende warmwatersystemen. Hij maakt het werk af ook als het uitloopt. Absoluut aan te bevelen.
Matthew Putter
Matthew Putter
06:22 31 Oct 19
Een paar weken geleden kwam er water door het plafond van de onderbuurvrouw. Bleek vanuit onze woning te komen. TFK gebeld. Otman kon gelijk langskomen met een paar van zijn jongens. Ondanks een druk schema en veel andere lopende projecten hebben ze het gelijk opgepakt. Ze hebben de lekkage opgespoord, verholpen en weer heel netjes opgebouwd. De jongens van Otman zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, leveren een goede service. Ze werken hard en tegen een goede prijs. Echt heel goed werk geleverd. Dank voor de snelle goede service!!
Peter van der Maat
Peter van der Maat
15:36 25 Oct 19
Heb je wel eens een monteur over de vloer gehad die als een kind zo blij is met z’n nieuwe ontstoppingsapparatuur? Nou, krijg dan In Baambrugge op vrijdagmiddag een verstopte gootsteen, bel vier bedrijven die met 24/7 service adverteren maar op z’n vroegst maandag iemand kunnen sturen, kies in lichte wanhoop op goed geluk voor TFK, binnen het uur staat Youssef voor de deur en hij klaart de klus met aanstekelijk werkplezier. Hij is trots op TFK en TFK mag trots op hem zijn. Ik zou je bijna een verstopte gootsteen toewensen!
I Boujemaoui
I Boujemaoui
16:08 13 Oct 19
Chapeau voor TFK installatie! Ze hebben onze oude ketel vervangen voor een nieuwe Nefit ketel die op afstand te besturen is. We hebben flink weten te bezuinigen op de stookkosten na 1 jaar al! Kortom dit bedrijf is zeker aan te raden! In de foto's kan je terug zien hoe de situatie eerst was en hoe de situatie nu is.
Arjan Karreman
Arjan Karreman
19:43 08 Oct 19
Goede service. Kon snel komen. Duidelijke uitleg over nieuwe CV.
Milan Smit
Milan Smit
21:01 01 Oct 19
Hele fijne ervaring met TFK,Ik belde naar het bedrijf omdat mijn douche lekte en dezelfde dag kwam er nog een monteur langs.Het was een hele vriendelijke monteur. De monteur kwam binnen, keek naar de douche en zag direct dat de kitrand vervangen moest worden. Daarna ging de monteur aan de slag. Hij kon direct de kit vervangen. Na tien minuutjes bezig te zijn geweest kwam hij naar beneden met een glimlach en zei dat we twee dagen niet konden douchen omdat de kit moest drogen maar dat het daarna opgelost zou zijn.Super service, dezelfde dag was het probleem opgelost. Heb zelfs nog gelachen met de monteur!Zeker aan te raden!Groetjes, Milan
T. van Wissen
T. van Wissen
19:49 22 Sep 19
In tegenstelling tot andere bedrijven kwam TFK installatieservice wél opdagen. Super hard werkende jongens over de vloer gehad. Zij gingen pas weg toen alle klussen gedaan waren. Kwaliteit van werk is prima en zal dit bedrijf opnieuw bellen bij een volgende klus. Ga zo door!!
Jeanie Overduin
Jeanie Overduin
14:17 16 Sep 19
Echt super! Otman en zijn mannen hebben ons echt super snel en goed geholpen. Het contact was heel duidelijk en snel en ze hebben echt heel hard en netjes gewerkt. Ze hebben zelfs meer gedaan dan we in eerste instantie dachten. Echt een aanrader! Jeanie van Adyen
Willem Robert van Cornewal
Willem Robert van Cornewal
17:42 02 Jul 19
Gootsteenafvoer verstopt. Nog dezelfde dag verholpen door 2 aardige en vakkundige monteurs.Niet goedkoop maar wel goed.
Jaap Hoogland
Jaap Hoogland
15:04 26 Jun 19
Snel en vakkundig geholpen, binnen een week na het eerste telefonisch contact was de keurig complete offerte binnen én was een afspraak gepland. Drie lekkende radiatoren vervangen, leidingwerk hiervoor aangepast, sifon aangepast, een leiding verwijderd en het hele systeem gereinigd. Fijne communicatie, een schappelijke prijs en snel geholpen. Overduidelijk mannen met liefde voor hun vak!
Marieke Wehner
Marieke Wehner
15:07 25 Jun 19
Helemaal happy met TFK! Wauw wat een service. Uiteraard ging ik voor de beste prijs, TFK was by far een van de beste deals. Daarnaast lieve behulpzame jonge mannen die me enorm hebben geholpen! Absoluut een aanrader als je snel hulp nodig hebt.
Savan Heijnen
Savan Heijnen
14:58 25 Jun 19
Ik had mijn wc verstopt en het was midden in de nacht. Alles geprobeerd om die weer open te krijgen, maar dat lukte niet alleen. Midden in de nacht zijn ze naar mij gekomen om me te helpen en met succes! De wc doet het weer. Wat ben ik dankbaar dat ze konden komen en alles heel snel hebben opgelost. Zeker weten een goede aanrader!!
Stefan Vos
Stefan Vos
09:05 09 May 19
Sinds April 2018 zijn we ons appartement in Amsterdam aan het verbouwen. Volledig gestript. Vanaf het begin heeft TFK meegedacht en alles geregeld met betrekking tot de ventilatie en verwarming. Er is onder andere een nieuwe ketel geplaatst die aan specifieke wensen moest voldoen. Alles is uitgevoerd naar volle tevredenheid, op tijd en binnen budget. Snelle service, goeie opvolging, alles werkt en zeer vriendelijk en prettig personeel.
Bekijk alle beoordelingen