TFK Installatie Service is werkzaam als loodgieter, ontstoppingdienst en installateur in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en omstreken

TFK Installatie Service is al vele jaren een begrip als loodgieter van Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en omgeving. Wij zijn een allround loodgieters en servicebedrijf voor al uw reparaties en onderhoud. We staan 7 dagen per week dag en nacht voor u paraat voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden, ontstoppingen, verstoppingen en cv ketel werkzaamheden. Wij zijn er ook voor al uw onderhoud en reparatie werkzaamheden aan uw verwarmingselementen zoals de cv ketel, gaskachel, moederhaard en algemene gaslekkages. TFK Installatie Service werkt voor particulieren, woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars.

Wij begrijpen dat bij veel klanten de technische kennis niet aanwezig is. De klant vertrouwt erop dat de werkzaamheden naar de hoogste standaard uitgevoerd zullen worden. Dit vertrouwen is voor ons van groot belang. Daarom staan bij TFK Installatie Service advies en voorlichting voorop. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

085-3034347

Bel en u heeft direct contact met een van onze monteurs