Loodgieter en ontstoppingsdiensten Amsterdam en omgeving

rioolcamera inspectie Amsterdam

De camera inspectie van het riool met onze speciale rioolcamera systemen bieden een goede uitkomst om zonder veel hak en sloopwerk het probleem vast te stellen. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens de camera inspectie van het riool.

loodgieter haarlem amsterdam badhoevedorp

TFK Loodgieters, de beste vakmensen voor alle klussen. Voor kleine reparaties en grote projecten kunt u ons inschakelen. Prijsopgave vooraf, dus nooit onaangename verassingen achteraf.

cv-ketels plaatsen in Amsterdam, Haarlem en Badhoevedorp

TFK levert en installeert cv ketels. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten zoals: Vaillant, Bosch, Agpo-Ferolli, Nefit, AWB, Atag, Intergas, Ithodaalderop en Remeha. Advies op maat zorgt ervoor dat u de juiste CV-ketel kiest om daar jarenlang plezier van te hebben.

WC en toilet ontstoppen Amsterdam

Toilet doorspoelen maar in plaats van wegspoelen loopt de pot juist vol. Heel vervelend maar TFK is voor u bereikbaar voor elke verstopping of het nu de wc, gootsteen, badkamerafvoer of riolering is, Bel ons en we helpen u met spoed.

Kelder leegpompen Haarlem en Amsterdam

Door de weersomstandigheden en een veranderd klimaat in Nederland krijgen we steeds meer te maken met hevige regenval en daardoor ook met volgelopen kelders en kruipruimten. TFK heeft de juiste apparatuur om dit vakkundig en snel op te lossen. Wacht hier niet te lang mee anders kunnen er vochtproblemen in uw huis ontstaan.

Onderhoud cv ketels Amsterdam

Voor onderhoud van uw verwarming bent bij ons aan het juiste adres. Onze abonnementen zijn aantrekkelijk en voor makkelijk, want u hoeft nergens meer naar om te kijken. We doen een jaarlijkse planning en laten u ruim van tevoren weten wanneer we weer komen.

loodgieter Haarlem Spoedservice

U heeft een storing in de cv ketel of deze doet het helemaal niet meer? Uw moederhaard functioneert niet of niet goed? U ondervindt problemen met de verwarming of installatie? TFK weet hier raad mee! Onze monteurs helpen u graag verder.