Loodgieter TFK op bezoek bij Robert Kranenborg

Als loodgieter komen we in veel keukens om leidingen aan te leggen of  te verplaatsen. Ook bij zakelijke klanten die een nieuwe onderneming startten zijn wij vaak betrokken bij een goede start of bij het onderhoud van allerhande loodgieters diensten.

Zo ook bij de bekende chef-kok Robert Kranenborg in zijn restaurant “Le Big Fish” te Amsterdam. Er wordt uiteraard veel gekookt in de keuken van dit luxe restaurant en zoals bij elke keuken is het ook hier belangrijk om ontstoppingen te voorkomen en bij loodgieters werk met spoed een oplossing te hebben voor een eventuele issue.

loodgieter Amsterdam restaurant big fish robert kranenborg

TFK is als loodgieter uw zakenpartner als het gaat om betrouwbaar loodgieterswerk

TFK Wordt als loodgieter Amsterdam dagelijks ingeschakeld voor allerhande loodgieterswerk. Een goede onderneming is voor een ondernemer van essentieel belang en daarbij is het van belang om goede partners te kiezen, zo werden wij in dit geval ook betrokken in het nieuwe project van Robert Kranenborg. Een goed draaiende restaurant vraagt veel van zijn afvoer en buizensysteem en mag niet komen stil te vallen door een ontstopping of verstopping. TFK Installatie Service helpt daarbij en zorgt voor een goede start en is snel ter plekke op het moment dat het nodig is.

Wilt u als bedrijf ook geen gezeur of gedoe en bent u op zoek naar een partner voor al u loodgietersdiensten, ontstoppingsdiensten en CV onderhoud dan bent u bij TFK aan het juiste adres.

Bel ons voor een afspraak op 085-303 43 47