Loodgieter Amstelveen – door jarenlange ervaring de beste keus

TFK Installatie Service is uw loodgieter in Amstelveen. De vakmensen van TFK Installatie Service weten als geen ander wat er bij komt kijken om nieuwe water en/of gasleidingen aan te leggen in uw woning of bedrijfspand.  Tevens is TFK de loodgieter in Amstelveen die u moet inhuren voor het aansluiten van sanitair, vervangen van kranen en wastafels. Leidingwerk aanleggen voor een nieuwe keuken is door ons zo gedaan. Bent u op zoek naar een bedrijf die onderhoud uitvoert aan alle sanitaire voorzieningen, cv-ketels of installaties? Doe dan een beroep op TFK!

Loodgieter Amstelveen voor storingen en lekkages

Bent u op zoek naar een loodgieter in Amstelveen? Heeft u een storing of lekkage? Neem contact op met de loodgieter voor Amstelveen en omstreken. Onze gecertificeerde loodgieter staat altijd klaar en is snel ter plekke. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u een spoedklus? Neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-2386386

Spoedservice Loodgieter Amstelveen

Als u een lekkage of verstopping heeft, wilt u natuurlijk dat het snel opgelost wordt. Daarom belt u een loodgieter uit Amstelveen, want die kan er snel zijn om te kijken welke oplossing er geboden wordt. Ook als er in de weekenden een storing of lekkage ontstaat, wilt u gewoon snel geholpen worden. Bij spoed is de Loodgieter daarom altijd snel ter plekke. Wij zorgen ervoor dat een storing snel opgelost wordt. Neem meteen contact met ons op als u een vakkundige loodgieter nodig heeft!

Voordelige tarieven loodgietersbedrijf in Amstelveen

Loodgieter Amstelveen, TFK Installatie Service werkt met voordelige tarieven. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave of als het niet goed in te schatten is een prijsindicatie. Na inspectie ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij vragen een eerlijke prijs voor alle diensten en producten die wij leveren

Werkgebied TFK Installatie Service

TFK Installatie Service is werkzaam in Amstelveen en omstreken. Wij zijn ook actief als loodgieter in Amsterdam,  Haarlem, Zaandam, Zandvoort en de hele regio rondom Amsterdam. Woont u binnen een straal van 20 kilometer van Amsterdam, dan kunt u een beroep op ons doen.

loodgieter amstelveen
loodgieter-amstelveen

Onze servicebus is altijd in de buurt van Amstelveen, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.