Loodgieter Haarlem

Zoet u naar een goede loodgieter in Haarlem; installatiebedrijf TFK is uw loodgieter in Haarlem. Bel gerust voor vrijblijvend advies en informatie over loodgieters werkzaamheden zoals het aanleggen van waterleidingen, aanleggen van gasleidingen, vervangen van waterleidingen, vervangen van gasleidingen, leveren en installeren van cv-ketels en moederhaarden. Oplossen van verstopping in bijvoorbeeld keuken, toilet, gootsteen of riolering.

Ons werkgebied is Amsterdam en omgeving daaronder vallen onder andere: Haarlem, Hoofddorp, Badhoevedorp, Zaandam, Zandvoort, Diemen, Weesp, Abcoude, Schiphol, IJburg en alle ander plaatsen binnen deze regio.

De loodgieter in Haarlem lost uw storing op

TFK staat als loodgieter van Haarlem klaar als u een storing heeft met uw cv-ketel of installatie. De meeste cv-ketel storingen zijn eenvoudig en meestal snel op te lossen door onze monteurs. Heeft u een storing, noteer deze en neem dan contact met ons op.

loodgieter haarlem

Neem contact met ons op:

085 303 4347

vc ketel onderhoud loodgieter haarlem

Loodgietersbedrijf TFK in Haarlem voor uw cv-ketel onderhoud

Uw CV ketel heeft ook onderhoud nodig. TFK Installatie Service, de loodgieter voor Haarlem en omgeving helpt u daarbij. Wij plannen het jaarlijkse onderhoud en geven op tijd aan wanneer we komen. Zo hoeft u dit zelf niet bij te houden en wordt het onderhoud geregeld zonder dat u vast zit aan onderhoudscontracten of andere onnodige verbintenissen. Onze technici volgen regelmatig trainingen bij de gerenommeerde cv-ketel merken zo zijn we altijd up to date als het gaat om de laatste ontwikkelingen en kunnen daarom ook de beste service bieden.

Loodgieter van Haarlem lost uw rioolverstopping op

Een verstopping in de riolering of de afvoer van toilet, gootsteen en wasbak, is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Dan belt u met TFK Loodgieter voor Haarlem en omstreken. Onze spoeddienst is snel ter plekke om de verstopping te verhelpen. Soms is een verstopping makkelijk op te lossen, maar het kan ook voorkomen dat de riolering opgegraven moet worden en voor een deel vervangen moet worden. Bij TFK Installatie Service kunt u voor alle klussen terecht, klein of groot. We helpen u van A tot Z.

Gaslekdetectie Haarlem

Loodgieter Haarlem en gaslekkages, Wist u dat wij van TFK Installatie Service geavanceerde apparatuur gebruiken voor het opsporen van gaslekkages? Hierdoor kunnen wij snel de oorzaak van de lekkage in kaart brengen. Zodra de lekkage is gevonden wordt duidelijk wat er nodig is om de lekkage te verhelpen. Wij begrijpen als geen ander dat u van tevoren wilt weten waar u aan toe bent, daarom krijgt u van ons vooraf een offerte of prijsopgave. Dat voorkomt vervelende verrassingen. Na uw goedvinden zal de gaslekkage snel en vakkundig worden opgelost.

Gootsteen verstopt en wat nu?

U kent dat vast wel, een niet goed doorlopende gootsteen. Het water blijft langer staan dan u gewend bent. Dit is een teken dat de gootsteen of de afvoerbuis naar de riolering verstopt begint te raken of erger nog, de riolering zelf loopt niet goed door omdat er een verstopping in zit. Verstoppingen ontstaan over het algemeen door het ophopen van vet resten. U kunt dit makkelijk voorkomen door de gootsteen regelmatig door te spoelen met bijvoorbeeld soda en heet water. Als een gootsteen of riolering eenmaal verstopt is, dan biedt uw loodgieter Haarlem een helpende hand. Met de juiste ervaring en apparatuur lossen we dit probleem snel voor u op.