LOODGIETER IN BADHOEVEDORP

Loodgieter Badhoevedorp;

Badhoevedorp is het werkgebied van loodgieters en installatiebedrijf TFK. Bel gerust voor vrijblijvend advies en informatie over loodgieters werkzaamheden zoals het aanleggen van waterleidingen, aanleggen van gasleidingen, vervangen van waterleidingen, vervangen van gasleidingen, leveren en installeren van cv ketels en moederhaarden. Oplossen van verstopping in bijvoorbeeld keuken, toilet, gootsteen of riolering.

Ons werkgebied is Amsterdam en omgeving daaronder vallen onder andere: Haarlem, Hoofddorp, Badhoevedorp, Zaandam, Zandvoort, Diemen, Weesp, Abcoude, Schiphol, Ijburg en alle ander plaatsen binnen deze regio.

Wij hebben ook een spoedservice voor klussen die niet kunnen wachten kunt u ons 24 uur per dagen 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 085-3034347 . Wij zijn snel ter plekke om u te helpen. Als het niet direct opgelost kan worden, zorgen we voor een tijdelijke noodoplossing.

Meer over onze diensten kunt u ook in onze animatievideo bekijken

loodgieter haarlem

Loodgieter uit Badhoevedorp en lekkages

Waterlekkage is niet alleen vervelend maar kan ook enorme schade aan uw woning veroorzaken. Als u last heeft van waterlekkage dan wilt u dat snel opgelost hebben. Badhoevedorp is voor TFK Loodgieters snel en makkelijk bereikbaar en daardoor kunnen we een lekkage direct opsporen en overgaan tot herstel. Er zijn verschillende soorten lekkages en elke lekkage vergt een andere aanpak. Met onze ervaren monteurs bent u zeker van een goed resultaat en goed advies.

Loodgieter Badhoevedorp , onderhoud CV ketel

CV Ketel onderhoud Badhoevedorp, TFK installatieservice is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden  van alle gerenommeerde merken cv-ketels. Uw CV Ketel is een belangrijk en onmisbaar apparaat in huis dat zorgt voor verwarming en warm water. Ee niet goed werkende CV ketel geeft niet alleen onvoldoende warmte en warm water maar verbruikt ook meer stroom en dat betekent dus ook meer energiekosten. Daar komt nog eens bij dat de levensduur van uw CV ketel korter is. Kortom; goed onderhoud verdient zich zelf weer terug, zowel in comfort als in uw portemonnaie.