Keukenafvoer verstopt Amsterdam

Keukenafvoer verstopt? Vaak gebeurt het tijdens het afwassen. De oorzaak van de verstopping komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De afvoer slibt langzaam dicht door vuil en vet. Een afvoer die eenmaal verstopt is, kan alleen nog maar met een professionele aanpak worden opgelost en ontstopt. Het gebruik van chemische ontstoppers raden we af, omdat deze erg slecht voor het milieu zijn en bovendien kunnen ze schade veroorzaken aan uw afvoer en rioolsysteem.

keukenafvoer ontstoppen te Amsterdam

Keukenafvoer verstopt? Laat het ontstoppen door TFK Loodgieters!

TFK is de specialist in Amsterdam als het om uw loodgietersklussen gaat en kan iedere gewenste afvoer of riool verstopping verhelpen. Uw verstopte keukenafvoer is voor ons routine en in een mum van tijd opgelost. Woont u in de omgeving van Haarlem, Badhoevedorp, Zandvoort, Aalsmeer, Weesp, Diemen, of Amsterdam dan kunt u ons altijd bellen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer
020-2386386

Verstopte afvoer en een nare lucht

Een verstopte afvoer komt niet elke dag voor, maar kan behoorlijk wat overlast veroorzaken. Het water dat niet weg kan lopen zorgt, samen met afvalresten, voor nare luchtjes. Daarnaast kunnen de gootsteen, wasbak, douche of bad niet meer gebruikt worden zonder een overstroming of lekkage te riskeren.

Als de afvoer verstopt zit, is de hulp van een loodgieter een prioriteit. Met behulp van professioneel gereedschap en technische kennis zijn onze loodgieters snel in staat om een afvoer te ontstoppen. Zeker in het geval van een totaal verstopte afvoer, is het verstandig professionele hulp in te schakelen.

020-2386386
Bel en u heeft direct contact met één van onze monteurs