Water lekkage door grondwater?

De oorzaak van een volgelopen kelder – water lekkage door grondwater

Een volgestroomde kelder ontstaat nooit zomaar. Het kan zijn dat dit ontstaat door zware regenval , maar de kans is groot dat de oorzaak wellicht iets ernstiger is. Een kelder lekkage is dan ook niet uitgesloten. Het probleem is alleen dat in veel gevallen je de oorzaak niet gelijk kunt zien vanwege het vele water. Zodra wij de oorzaak van uw probleem gevonden hebben, kunnen wij deze ook vakkundig voor u repareren. Om te constateren of er sprake is van een kelder lekkage, dienen we eerst het water in de ruimte te verwijderen of weg te halen.

Waterpompen

Wij beschikken over waterpompen in alle soorten en maten. Voor het kleine werk hebben we de vlakzuigers die tot op een paar millimeter de ruimte helemaal leegzuigen. Voor de grote hoeveelheden hebben we de mega-pompen die binnen een korte tijd de hele ruimte leegzuigen. Zowel voor vuil als schoon water beschikken wij over de juiste apparatuur.

Waterstofzuigers

Op het gebied van waterstofzuigers zit er een groot verschil in kwaliteit. Onze zuigers zijn geschikt voor het alledaagse werk om kleine ruimtes mee te drogen, grotere waterstofzuigers voor hele kelders en grote zuigwagens om hele etages mee leeg te pompen. Voor iedere klus hebben we een passende oplossing. Om te constateren of er sprake is van een kelder lekkage, dienen we eerst het water in de ruimte te verwijderen of weg te halen.

Ontvochten van de volgelopen ruimte

Er is altijd een restant aan vocht wat achterblijft. Dit trekt weg in de directe omgeving en komt daar zonder behandeling ook niet meer uit. Wij plaatsen om dit te voorkomen ruimte drogers. Deze drogen de gehele ruimte om zo uw spullen niet verloren te laten gaan. Deze drogers blazen warme lucht in de ruimte en zuigen het vocht naar zich toe. Het vocht wordt in een aparte ruimte opgevangen en kan vervolgens weer gemakkelijk uit de ruimte worden onttrokken.

kelder lekkage

Staat er onverwacht een grote hoeveelheid water in uw kelder, wees dan niet ongerust. Met de waterstofzuigers van loodgieter Amsterdam, TFK Installatie Service is de kelder in no-time weer droog. Voor zowel de grote als de kleine oppervlakte beschikken wij over de beste apparatuur. Zo kunnen we ook detecteren of we te maken hebben met een water lekkage.

TFK Installatie Service heeft 25 jaar ervaring en bovendien absoluut het beste gereedschap ter beschikking. Hierdoor komen wij nooit voor verrassingen te staan.

020-2386386
Bel en u heeft direct contact met één van onze monteurs