Nefit CV ketel storing

Nefit is een van de eerste hoog rendement cv ketel. Deze ketel bestaat al ruim 30 jaar. In al die jaren is de ketel steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Je zou verwachten dat een cv ketel tijdens zijn levensduur geheel storingsvrij werkt. Ook al is het een hoogwaardig product, toch kan het gebeuren dat de cv ketel te maken krijgt met een storing. Een regelmatig voorkomende storing is een niet goede werking van de driewegklep. Het gevolg hiervan is dat er geen warm water uit de kraan komt of de radiatoren worden veel te warm.

Storing aan uw Nefit CV ketel

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter, met ervaring en kennis van zaken? Heeft u een lekkage? Neem contact op met de loodgieter voor Amsterdam en omstreken. Onze gecertificeerde loodgieter komt meteen naar uw toe. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat voor het loodgieterswerk bij nieuwbouw of een verbouwing? Of heeft u een spoedklus? Neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-3034347

Spoedservice Loodgieter Amsterdam

Als de driewegklep van uw cv ketel stuk is, dan wordt dit niet door middel van een code op uw display aangegeven. De meeste storingen worden wel aangegeven op de display van uw cv ketel en in de handleiding kunt terug vinden waar de storing mee te maken heeft. Vaak kunt de storing zelf simpel oplossen.

CV Monteur storing laten oplossen

Lukt het niet om de storing zelf op te lossen, dan kunt natuurlijk altijd bellen met TFK Installatie Service. Onze vakbekwame en gekwalificeerde monteurs staan klaar om u snel van dienst te zijn.

Werkgebied TFK installatie service

TFK Installatie Service is werkzaam in Amsterdam en omstreken. Onze klanten bevinden zich onder andere in Haarlem, Amsterdam, Zaandam, Zandvoort en de hele regio rondom Amsterdam. Woont u binnen een straal van 20 kilometer van Amsterdam, dan kunt u een beroep op ons doen.

Loodgieter Haarlem, Amstelveen en Amsterdam

Onze servicebus is altijd in de buurt van Amstelveen, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.