Veelgestelde vragen

Een gaslek verhelpen is niet eenvoudig te verhelpen, omdat de oorzaak van een gaslek vaak niet te vinden is zonder de juiste apparatuur. TFK installatie service heeft de juiste apparatuur om de bron van de gaslek te achterhalen en u een gepaste oplossing bieden. Om een verstikking en explosies te voorkomen, neemt u het best snel contact met ons op via ons spoednummer: 06 143 588 99

TFK Installatie Service is al vele jaren de loodgieter van Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en omgeving. Wij zijn een allround loodgieters en servicebedrijf voor al uw reparaties en onderhoud. We staan 7 dagen per week dag en nacht voor u paraat voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamhedenontstoppingen en verstoppingen.

TFK Installatieservice heeft een 24 uurs spoednummer die u te allen tijde kunt bereiken voor al uw verstoppingen en lekkages in Amsterdam.

BEL ONS BIJ SPOED OP: 06 143 588 99

TFK Installatieservice heeft een 24 uurs spoednummer die u altijd kunt bereiken voor al uw verstoppingen en lekkages in Haarlem.

BEL ONS BIJ SPOED OP: 06 143 588 99

TFK Installatieservice heeft een 24 uurs spoednummer die u altijd kunt bereiken voor uw verstoppingen en lekkages in Amstelveen.

BEL ONS BIJ SPOED OP: 06 143 588 99