Loodgieter Amsterdam, Haarlem, Zaandam en omgeving

Bent u woonachtig in Amsterdam, Haarlem, Zaandam of in de omgeving van deze steden en op zoek naar een loodgieter Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij TFK terecht. Of het nu gaat om het oplossen van een lekkende kraan of het compleet aanleggen van een leiding netwerk en riool netwerk.

Loodgieterswerk en service contracten.

Onderhoud en reparatie van uw cv ketel of moederhaard dient jaarlijks te worden uitgevoerd. Omdat u al genoeg te doen heeft en er niet bij stil staat bestaat de kans dat u vergeet een onderhoud afspraak te maken voor uw cv ketel of moederhaard. Onderhoud aan de verwarming is essentieel voor een goede werking van uw verwarming-systeem. Regulier onderhoud voorkomt dat er storingen ontstaan en dat er onderdelen te vroeg of onnodig defect raken. Daarnaast is het zo dat een goed onderhouden CV ketel minder gas verbruikt en dat is natuurlijk een groot bijkomend voordeel. Bent u overtuigd van het onderhouden van uw CV ketel of moederhaard? Sluit dan een service contract af bij TFK Installatie Service. Een service contract is voordeliger dan incidenteel onderhouden of repareren en als vast klant krijgt u voorrang bij storingen of spoed vragen.  U hoeft ook niet meer bij te houden wanneer het weer tijd is voor onderhoud, dat doen wij namelijk voor u. Wij plannen het onderhoud van uw CV ketel en laten u ruim van te voren weten wanneer we komen.

TFK loodgieters leveren vakwerk en werken uitsluitend met kwaliteitsapparatuur.

Onze loodgieters zijn echte professionals. Alle voorkomende loodgieters klussen zijn bij ons in goede handen. u kunt ons onder andere bellen voor kapotte of verouderde Waterleidingen, vervangen van een waterkraan, vervangen van wasbakken en gootsteen en het vervangen of plaatsen van een toilet. Gaat u de badkamer renoveren?  We nemen u al het werk uit handen en verzorgen de verbouwing van begin tot eind.

Loodgieters werkgebied

Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in Amsterdam en opereert met name in Amsterdam, Haarlem, Zaanstad en omgeving. Klanten uit bijvoorbeeld Badhoevedorp, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp kunnen ons natuurlijk ook inschakelen. Wij werken binnen een straal van circa 20 kilometer om Amsterdam heen.