WC verstopt Amsterdam

Is uw WC verstopt? De verstopping in het toilet kan meerdere oorzaken hebben. Als iets per ongeluk is doorgetrokken, zit de verstopping in de wc-pot. Wanneer dit niet het geval is, zit de verstopping van het toilet in de riolering.

Wij raden u aan om niet zelf aan de slag te gaan om de wc van de afvoer af te halen, omdat op deze wijze meer schade gecreëerd kan worden. Onze TFK specialisten zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten op een vakkundige en snelle manier.

WC ontstoppen via efficiënte reinigingsmethode

Het efficiënt ontstoppen van een toilet doen wij door een mechanische reiniging toe te passen, in combinatie met een verenmachine, voorzien van verschillende opzetstukken. De machine draait de veer de riolering in. Aan de voorkant van de veer zit een ontstoppingskop, die door de rioolbuis draait en deze reinigt. De verstopping in de wc is zo snel en goed verholpen.

Onze loodgieters bekijken gelijk wat de oorzaak is van de verstopping. Wanneer de verstopping een aanhoudende oorzaak heeft, moet ook deze verholpen worden om terugkerende verstoppingen te voorkomen. Oorzaken in de riolering kunnen wij met gemak voor u repareren.

WC verstopt Amsterdam spoedservice en omstreken

Als u te maken heeft met een lekkage of een verstopping, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Wij kunnen u deze snelle, duurzame oplossing bieden. Onze service bus is altijd in de buurt van Amsterdam, waardoor wij snel op locatie kunnen zijn. Met de juiste, professionele gereedschappen en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen, is uw probleem snel verholpen. Neem direct contact met ons op en wij helpen u verder.

TFK loodgieters, bewezen kwaliteit

TFK Installatieservice is een begrip in Amsterdam en omgeving als het gaat om loodgieterswerkzaamheden. Als uw wc verstopt is, dan schakelt u een loodgieter in om dit op te lossen. Onze monteurs voeren deze werkzaamheden dagelijks uit en weten als geen ander hoe ze uw toilet weer werkend krijgen. Heeft u last van een verstopt toilet? neem dan contact op met onze klantenservice en die zorgen dat er met spoed een monteur langs komt om u te helpen.

Gootsteen verstopt | Afvoer verstopt | Toilet verstopt

Loodgieter Haarlem, Amstelveen en Amsterdam

Onze servicebus is altijd in de buurt van Amsterdam, dus ook voor spoedklussen kunt u ons bellen. Goed om te weten is dat we ook beschikken over professionele apparatuur en kennis om verstoppingen in het riool op te sporen en op te lossen. Met onze speciale camera kunnen we snel de oorzaak achterhalen. Dat bespaart een hoop tijd en dus ook geld.