, , , , ,

Allround loodgieters- en installatie service bedrijf Amsterdam

TFK Installatie Service: Veelzijdig en wijdverspreid

Bij verstoppingen, lekkages, CV-storingen en CV-onderhoud kunt u in de regio van Amsterdam tot en met Haarlem 24/7 een beroep doen op de uitstekende dienstverlening van TFK Installatie Service. Met loodgieterswerkzaamheden in de breedste zin van het woord zijn we niet alleen veelzijdig in werkzaamheden aan het riool, maar maken we ook het verschil op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud van uw CV-ketel en verwarming. Maak ook kennis met onze uitgebreide installatie service, waarbij onze loodgieters, verwarmingsmonteurs en gecertificeerde installateurs wijdverspreid dag en nacht voor u klaarstaan.

TFK’s veelzijdige installatie service

Bij TFK Installatie Service kunt u rekenen op een uitgebreide service. Onze veelzijdige installatie service is gericht op het ontstoppen en de verwarming van uw huis. Met erkende loodgieters en gecertificeerde monteurs in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem en omstreken, worden lekkages, ontstoppingen en CV-storingen zo snel mogelijk door ons opgelost. Met de 25 jaar opgebouwde ervaring en kennis bieden we ruime garantie op alle door ons geleverde diensten.

Waar TFK installatie service allemaal voor staat

Als allround loodgieters- en installatie service bedrijf kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud en reparaties. Dat wil zeggen dat we alle soorten loodgieterswerkzaamheden uitvoeren en langskomen voor ontstoppingen en verstoppingen van uw riool en afvoer. Daarnaast staat TFK Installatie service in voor het onderhoud van en reparatie aan uw verwarmingselementen, zoals uw CV-ketel, gaskachel, moederhaard of algemene gaslekkages. We werken niet alleen voor particulieren, maar schieten ook woningbouwbedrijven, projectontwikkelaars en makelaars te hulp.

Onze werkzaamheden nader belicht

Om de veelzijdigheid van onze service te benadrukken, volgt hier een overzicht van de verschillende werkzaamheden van TFK Installatie Service:

Rioolcamera inspectie: met onze geavanceerde rioolcamera systemen controleren wij grondig de complete riolering. Omdat we het probleem nauwkeurig kunnen vaststellen, scheelt dit doorgaans heel veel hak- en sloopwerk. Met de camera inspectie ontsnapt geen enkele scheur of verstopping in het riool aan onze aandacht.
Erkend Loodgietersbedrijf: we beschikken over de beste vakmensen voor elk soort klus, of het nu om een kleine reparatie gaat of om een groot project. Door onze prijsopgave vooraf komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.
• Wij leveren en installeren CV-ketels en werken samen met uitsluitend gerenommeerde fabrikanten (Bosch, Vaillant, Agpo-Ferolli, Atag, Nefit, Intergas, AWB, Remeha en Ithodaalderop). Wij weten precies welk CV-ketel de juiste is, zodat u daar in lengte van dagen plezier van zult hebben.
• Onze ontstoppingsdienst komt dag en nacht en zeven dagen in de week snel in actie, waardoor overlast tot een minimum wordt beperkt. Elke verstopping wordt door ons verholpen.
• Last van een ondergelopen kelder of kruipruimte? TFK beschikt over de juiste apparatuur om deze volgelopen ruimtes leeg te pompen. Alles wordt vakkundig en snel opgelost.
• Ook voor CV-onderhoud kunt u de installatie service van TFK inschakelen. Onderhoud van uw verwarming is bij ons in goede handen, waarbij u totaal wordt ontzorgd. We bieden aantrekkelijke abonnementen, waarbij we jaarlijks en ruim van te voren een afspraak bij u regelen.
CV-ketel reparaties: Onze verwarmingsmonteurs komen graag bij u langs. Met storingen in CV-ketels, een compleet defect of andere problemen met uw verwarming of installatie, wordt u gegarandeerd goed geholpen.

TFK installatie service is wijdverspreid

Van de regio Amsterdam en Amstelveen tot en met Haarlem is de betrouwbare dienstverlening van TFK Installatie Service inmiddels een begrip geworden. Ook bij steeds meer inwoners uit Zaandam, Badhoevedorp, Diemen, Muiden en Weesp is dit blijkbaar doorgedrongen en wordt er contact met ons opgenomen of wij ook iets voor hen kunnen betekenen. Daarbij kiezen we altijd voor de beste en meest voordelige oplossing.