Nieuwe CV-ketel na lekkage in Amsteldijk te Amsterdam

Bij een bezoek aan een nieuwe klant in Amsteldijk te Amsterdam troffen we een oude VR vaillant ketel aan die zodanig was verouderd dat hij op meerdere punten gas lekte.

CV Ketel vervangen Amsterdam

Cv ketel vervangen in Amsterdam Op verzoek van de klant hebben we de oude cv ketel vervangen voor een model die tegelijkertijd twee warmwater tappunten kan leveren.

Loodgieter TFK bij Robert Kranenborg in de keuken

Het belang van vloerverwarming onderhoud

CV Ketel vervangen Badhoevedorp

Cv ketel vervangen in Badhoevedorp Op verzoek van de klant hebben we de oude cv ketel vervangen voor een model die tegelijkertijd twee warmwater tappunten kan leveren.

Brandgevaarlijke VR staande ketel vervangen voor Energiezuinige cv-ketel

Brandgevaarlijke VR staande ketel vervangen voor Energiezuinige cv-ketel Kortgeleden waren we te vinden in Zandvoort voor enkele klussen. Tijdens één van deze klussen hebben we een oude staande VR-ketel vervangen door een nieuwe energiezuinige HR cv-ketel.

Allround loodgieters- en installatie service bedrijf Amsterdam

TFK Installatie Service: Veelzijdig en wijdverspreid Bij verstoppingen, lekkages, CV-storingen en CV-onderhoud kunt u in de regio van Amsterdam tot en met Haarlem 24/7 een beroep doen op de uitstekende dienstverlening van TFK Installatie Service. Met loodgieterswerkzaamheden in de breedste zin van het woord zijn we niet alleen veelzijdig in werkzaamheden aan het riool, maar […]

Gaskookplaat veilig aansluiten

CV Ketel reinigen-spoelen met Rothenberger

CV Ketel installatie hoe het niet moet