Keukenafvoer verstopt Amsterdam

keukenafvoer verstopt? Vaak gebeurt het tijdens het afwassen. De oorzaak van de verstopping komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De afvoer slibt langzaam dicht door vuil en vet. Een afvoer die eenmaal verstopt is, kan alleen nog maar met een professionele aanpak worden opgelost en ontstopt. Het gebruik van chemische ontstoppers raden we af omdat deze erg slecht voor het milieu zijn en bovendien kunnen ze schade veroorzaken aan uw afvoer en riool systeem.

keukenafvoer verstopt? Laat het ontstoppen door TFK Loodgieters!

TFK is de specialist als loodgieter Amsterdam en kan iedere gewenste afvoer of riool verstopping verhelpen. Uw verstopte keukenafvoer is voor ons routine en in een mum van tijd opgelost. Woont u in of in de omgeving van Haarlem, Badhoevedorp, Zandvoort, Aalsmeer, Weesp, Diemen, Amsterdam noord, Amsterdam west, Amsterdam zuid en Amsterdam dan kunt u ons altijd bellen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer
085 303 4347

Verstopte afvoer en nare lucht

Een verstopte afvoer komt niet elke dag voor, maar kan behoorlijk wat overlast  veroorzaken. Het water dat niet weg kan lopen zorgt samen met afvalresten voor nare luchtjes. Daarnaast kunnen de gootsteen, wasbak, douche of bad even niet meer gebruikt worden zonder een overstroming of lek te riskeren.

Als de afvoer verstopt zit, is de hulp van een loodgieter een prioriteit. Met behulp van professioneel gereedschap en technische kennis kan de loodgieter afvoer ontstoppen. Zeker in het geval van een totaal verstopte afvoer, is het verstandig professionele hulp in te schakelen.