WC verstopt

Verstopping van het toilet of wc kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door iets wat per ongeluk is doorgetrokken. Als dit niet het geval is en de wc pot is niet verstopt, dan zit de verstopping van het toilet in de riolering. Ga nu niet zelf aan de slag om het hele toilet van de afvoer af te halen. Je creëert op deze manier meer en meer schade. Schakel TFK in, we zijn hierin gespecialiseerd en kunnen dit vaak snel voor oplossen.

085-3034347

Bel en u heeft direct contact met een van onze monteurs

Starttarief € 69,-

Bij TFK hanteren wij een starttarief van € 69,- exclusief btw. voor een standaard ontstopping. Mogelijk kan er bij een hardnekkige verstopping extra kosten worden berekend. Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal meters dat wij moeten ontstoppen.

WC ontstoppen via efficiënte reinigingsmethode

Efficiënt wc ontstoppen doe je door mechanische reinigen in combinatie met een verenmachine, voorzien van verschillende opzetstukken. De machine draait de veer de riolering in. Aan de voorkant van de veer zit een ontstoppingskop. Deze draait door de verstopping heen en reinigt de rioolbuis. De verstopping van het toilet is zo goed verholpen. Als er een oorzaak voor de verstopping is, dient deze ook verholpen te worden om terugkerende verstoppingen te voorkomen. Als blijkt dat de oorzaak in de riolering zit kunnen wij dit repareren en kunnen we het riool ontstoppen.

WC en toilet ontstoppen